prooptiki@msn.com

Με επιτυχία το αναρριχητικό Διήμερο στο Καταφύκι Ερμιονίδας

Αναρριχητικό Διήμερο στο Καταφύκι Ερμιονίδας στις 9-10 Οκτωβρίου 2021 με την συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας και του ΕΟΣ Τρίπολης.. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικό και ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Νάοκος Δαμιανός σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: Στο διήμερο αυτό έγινε μία καινούργια αρχή για τον Αναρριχητικό τουρισμό του τόπου μας. Στο Δήμο Ερμιονίδας έχουμε πεδία και όμορφους προορισμούς που μπορούν να προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε όσους αγαπούν αυτό το άθλημα ή καλύτερα αυτόν τον τρόπο ζωής.  Και ένα από καλύτερα πεδία είναι το αγαπημένο μας Φαράγγι Καταφύκι. ‘Ενας προορισμός που μπορείς να συνδυάσεις πεζοπορία, αναρρίχηση, mountain bike, ή απλά να το επισκεφτείς και να θαυμάσεις τα επιβλητικά βράχια και την φυσική ομορφιά του.

Η εκδήλωση μας είχε πλήρη επιτυχία και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και όλους όσους μας επισκέφθηκαν από διάφορες πόλεις, όπως τους αγαπημένους μας φίλους και συνδιοργανωτές από την Τρίπολη και το Ναύπλιο, τους επισκέπτες μας από το Αργος, την Αθήνα, το Αστρος, το Λεωνίδιο κλπ., που δεν πτοήθηκαν από τον καιρό, ο οποίος τελικά μας έκανε τη χάρη να ευχαριστηθούμε το σκαρφάλωμα στο πεδίο καθώς και τις παράλληλες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί όπως πεζοπορία στο Φαράγγι, slackline, Yoga και προβολή υπαίθριας ταινίας αναρρίχησης.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΕΟΣ Τρίπολης, και τον εκπαιδευτή μας και οδηγό βουνού Κώστα Τσουκλείδη για αυτή τη συνεργασία και προσπάθεια, που μέσα από τις εκδηλώσεις και τις σχολές βάζουν στον αναρριχητικό χάρτη τα πεδία της Ερμιονίδας.

Είχαμε την τιμή στο διήμερο μας να μας επισκεφτεί ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσπάθεια που γίνεται, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αγγελική Λούμη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης, και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Δήμου Ερμιονίδας, Δαμιανός Κουτούβαλης ο οποίος, με προσωπική εργασία συνέβαλλε στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους, θαύμασαν τους αναρριχητές και συζητήθηκαν οι ανάγκες και οι όυνατότητές του πεδίου.

Όλοι τους είναι αρωγοί αυτής της προσπάθειας, και μας επιβεβαίωσαν ότι θα είναι στο πλευρό μας. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Βέβαια πέρα από την εκδήλωσή να ευχαριστήσο) από καρδιάς τους ανθρώπους που πιστεύουν και δίνουν με πολύ όρεξη και αγάπη την προσφορά τους για να ολοκληρωθεί αυτό το project τις αναβάθμισης και της προώθησης του πεδίου αναρρίχησης στο Καταφύκι.

Ο Πρόεδρος

Νάκος Δαμιανός

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ερμιονίδας” στο Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ”

Την έγκριση 3.200.000 ευρώ για την αγροτική οδοποιία της Ερμιονίδας ανακοίνωσε ο Γιάννης Γεωργόπουλος. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Οι ζυμώσεις στο Αργος,τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και το πολιτικό παρασκήνιο της Αργολίδας

Λοιπόν επειδή έρχονται γιορτές και πανηγύρια και κάθε ψώνιο θα εμφανισθεί και θα κάνει κινήσεις στο προσκήνιο καλό είναι οι αρμόδιοι να τηρούνε κάποιο πρωτόκολλο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επίσκεψη Ανδριανού με τον Γ. Γ. Υπ. Παιδείας Αλέξανδρο Κόπτση στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Αλέξανδρος Κόπτσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Ευαγγελία Π. Κουτσοπούλου υποψήφια με την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» του Δημ. Κωστούρου

Με την παράταξη του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», θα είναι υποψήφια η Ευαγγελία Π. Κουτσοπούλου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η σχετική ανακοίνωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »