prooptiki@msn.com

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αναρριχητικό διήμερο στο Καταφύκι Ερμιονίδας

Αναρριχητικό Διήμερο στο Καταφύκι Ερμιονίδας στις 9-10 Οκτωβρίου 2021 με την συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας και του ΕΟΣ Τρίπολης.. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικό και ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Νάκος Δαμιανός σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: Στο διήμερο αυτό έγινε μία καινούργια αρχή για τον Αναρριχητικό τουρισμό του τόπου μας. Στο Δήμο Ερμιονίδας έχουμε πεδία και όμορφους προορισμούς που μπορούν να προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε όσους αγαπούν αυτό το άθλημα ή καλύτερα αυτόν τον τρόπο ζωής.  Και ένα από καλύτερα πεδία είναι το αγαπημένο μας Φαράγγι Καταφύκι. ‘Ενας προορισμός που μπορείς να συνδυάσεις πεζοπορία, αναρρίχηση, mountain bike, ή απλά να το επισκεφτείς και να θαυμάσεις τα επιβλητικά βράχια και την φυσική ομορφιά του.

Η εκδήλωση μας είχε πλήρη επιτυχία και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και όλους όσους μας επισκέφθηκαν από διάφορες πόλεις, όπως τους αγαπημένους μας φίλους και συνδιοργανωτές από την Τρίπολη και το Ναύπλιο, τους επισκέπτες μας από το Αργος, την Αθήνα, το Αστρος, το Λεωνίδιο κλπ., που δεν πτοήθηκαν από τον καιρό, ο οποίος τελικά μας έκανε τη χάρη να ευχαριστηθούμε το σκαρφάλωμα στο πεδίο καθώς και τις παράλληλες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί όπως πεζοπορία στο Φαράγγι, slackline, Yoga και προβολή υπαίθριας ταινίας αναρρίχησης.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΕΟΣ Τρίπολης, και τον εκπαιδευτή μας και οδηγό βουνού Κώστα Τσουκλείδη για αυτή τη συνεργασία και προσπάθεια, που μέσα από τις εκδηλώσεις και τις σχολές βάζουν στον αναρριχητικό χάρτη τα πεδία της Ερμιονίδας.

Είχαμε την τιμή στο διήμερο μας να μας επισκεφτεί ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσπάθεια που γίνεται, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αγγελική Λούμη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης, και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Δήμου Ερμιονίδας, Δαμιανός Κουτούβαλης ο οποίος, με προσωπική εργασία συνέβαλλε στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους, θαύμασαν τους αναρριχητές και συζητήθηκαν οι ανάγκες και οι όυνατότητές του πεδίου.

Όλοι τους είναι αρωγοί αυτής της προσπάθειας, και μας επιβεβαίωσαν ότι θα είναι στο πλευρό μας. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Βέβαια πέρα από την εκδήλωσή να ευχαριστήσο) από καρδιάς τους ανθρώπους που πιστεύουν και δίνουν με πολύ όρεξη και αγάπη την προσφορά τους για να ολοκληρωθεί αυτό το project τις αναβάθμισης και της προώθησης του πεδίου αναρρίχησης στο Καταφύκι.

Ο Πρόεδρος

Νάκος Δαμιανός

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Αποκριάς στο Δήμο Άργους-Μυκηνών

Πλούσιο το πρόγραμμα της Αποκριάς στο Δήμο Άργους-Μυκηνών που ανακοίνωσε σήμερα 21/2/2024, ο Δήμαρχος, Ιωάννης Μαλτέζος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παναγιώτης Μπουλούκος. Οι δεκαήμερες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ευχαριστήριο Γ. Καχριμάνη για την εκλογή του στην ΚΕΔΕ: «Ο Δήμος Ναυπλιέων εκπροσωπείται από ΔΥΟ δημοτικούς συμβούλους»

Ευχαριστήριο προς όλους όσοι τον εμπιστεύθηκαν, στις εκλογές της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου και τον εξέλεξαν εκπρόσωπο της ΠΕΔ Πελοποννήσου στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ευχαριστίες του Συλλόγου “Μαραθωνοδρόμοι και Δρομείς Αργολίδας” για τον 22ο Δρόμο Αργολικού κόλπου

Ο 22ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου «Παναγιώτης Παπαβασιλείου» πέρασε στην ιστορία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες, από όλα τα μέρη της Ελλάδας που μας τίμησαν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1883: Εκδίδεται στο Ναύπλιο το πρώτο φύλλο της «Εφημερίδας της Κυβερνήσεως»

1646: Πραγματοποιείται η μάχη του Τόρινγκτον στο Ντέβον της Αγγλίας, η τελευταία σημαντική μάχη του πρώτου Αγγλικού Εμφυλίου Πολέμου. 1821: Αποφασίζεται στο Κισνόβιο της Βεσσαραβίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »