prooptiki@msn.com

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αναρριχητικό διήμερο στο Καταφύκι Ερμιονίδας

Αναρριχητικό Διήμερο στο Καταφύκι Ερμιονίδας στις 9-10 Οκτωβρίου 2021 με την συνεργασία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας και του ΕΟΣ Τρίπολης.. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αποδείχθηκε ιδιαίτερα ικανοποιητικό και ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Νάκος Δαμιανός σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: Στο διήμερο αυτό έγινε μία καινούργια αρχή για τον Αναρριχητικό τουρισμό του τόπου μας. Στο Δήμο Ερμιονίδας έχουμε πεδία και όμορφους προορισμούς που μπορούν να προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε όσους αγαπούν αυτό το άθλημα ή καλύτερα αυτόν τον τρόπο ζωής.  Και ένα από καλύτερα πεδία είναι το αγαπημένο μας Φαράγγι Καταφύκι. ‘Ενας προορισμός που μπορείς να συνδυάσεις πεζοπορία, αναρρίχηση, mountain bike, ή απλά να το επισκεφτείς και να θαυμάσεις τα επιβλητικά βράχια και την φυσική ομορφιά του.

Η εκδήλωση μας είχε πλήρη επιτυχία και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και όλους όσους μας επισκέφθηκαν από διάφορες πόλεις, όπως τους αγαπημένους μας φίλους και συνδιοργανωτές από την Τρίπολη και το Ναύπλιο, τους επισκέπτες μας από το Αργος, την Αθήνα, το Αστρος, το Λεωνίδιο κλπ., που δεν πτοήθηκαν από τον καιρό, ο οποίος τελικά μας έκανε τη χάρη να ευχαριστηθούμε το σκαρφάλωμα στο πεδίο καθώς και τις παράλληλες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί όπως πεζοπορία στο Φαράγγι, slackline, Yoga και προβολή υπαίθριας ταινίας αναρρίχησης.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω το ΔΣ του ΕΟΣ Τρίπολης, και τον εκπαιδευτή μας και οδηγό βουνού Κώστα Τσουκλείδη για αυτή τη συνεργασία και προσπάθεια, που μέσα από τις εκδηλώσεις και τις σχολές βάζουν στον αναρριχητικό χάρτη τα πεδία της Ερμιονίδας.

Είχαμε την τιμή στο διήμερο μας να μας επισκεφτεί ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσπάθεια που γίνεται, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αγγελική Λούμη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης, και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Δήμου Ερμιονίδας, Δαμιανός Κουτούβαλης ο οποίος, με προσωπική εργασία συνέβαλλε στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους, θαύμασαν τους αναρριχητές και συζητήθηκαν οι ανάγκες και οι όυνατότητές του πεδίου.

Όλοι τους είναι αρωγοί αυτής της προσπάθειας, και μας επιβεβαίωσαν ότι θα είναι στο πλευρό μας. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Βέβαια πέρα από την εκδήλωσή να ευχαριστήσο) από καρδιάς τους ανθρώπους που πιστεύουν και δίνουν με πολύ όρεξη και αγάπη την προσφορά τους για να ολοκληρωθεί αυτό το project τις αναβάθμισης και της προώθησης του πεδίου αναρρίχησης στο Καταφύκι.

Ο Πρόεδρος

Νάκος Δαμιανός

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε το πρωί του Σαββάτου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Συγκεκριμένα, πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αύριο Κυριακή (29-05-2022) με κύρια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Καταγγελία της Λαικής Συσπέιρωσης για αυθαίρετες τοποθετήσεις – μετακινήσεις και παράλληλα καθήκοντα εργαζομένων.

Καμία ουσιαστική απάντηση δεν δόθηκε από την πλευρά της περιφερειακής αρχής Νίκα, κατά την συζήτηση επερώτησης της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Πε.Συ. της 16ης Μάη, που

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πουλάς: «Η Κυβέρνηση αφήνει την παιδιατρική κάλυψη στα χέρια των ιδιωτών γιατρών» (βίντεο)

Συζήτηση επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή «Η κυβέρνηση βάζει τέλος στο σενάριο δημιουργίας ενός νέου Νοσοκομείου στην Αργολίδα και αφήνει την παιδιατρική κάλυψη του Νομού στα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Πουλάς: «Πότε θα εφαρμοσθούν τα μέτρα που εξαγγέλλει η κυβέρνηση για αγρότες»

Επίκαιρη ερώτηση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής των μέτρων που εξαγγέλλει διαρκώς αλλά δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση για τους αγρότες, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το υψηλότατο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »