Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας: Στήριξη στους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου

Εκφράζουμε την στήριξη μας στους φοιτητές της σχολής καλών τεχνών στο Ναύπλιο και τη σημερινή (19/3) τους δράση με μικροφωνική στην πλατεία της Πρόνοιας στις 12μμ, καθώς και σε όλους τους φοιτητές που μάχονται για το δίκιο. Που μάχονται για να ανοίξουν οι σχολές τους με όλα τα μέτρα προστασίας, για να μην εφαρμοσθεί ο νόμος έκτρωμα Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, ενάντια στην κρατική καταστολή.

Η απάντηση της κυβέρνησης στα δίκαια αιτήματά των φοιτητών για να ανοίξουν οι σχολές είναι να στέλνει ΜΑΤ, να επιβάλλει τον φόβο και τον αυταρχισμό για να σπείρει την υποταγή στην πολιτική της. Οι πρακτικές καταστολής που επιχειρούνται έχουν σκοπό το χτύπημα της αγωνιστικής διεκδίκησης και τη δημιουργία κλίματος φόβου και αστυνομοκρατίας.
Δεν θα τους περάσει! Μαχόμαστε για την προστασία της υγείας και την επιβίωση, εναντία στην κρατική βία και καταστολή.
Οι φοιτητές δεν είναι μόνοι τους! Τα αιτήματα τους είναι και δικά μας αιτήματα. Το εργατικό κίνημα μαζί με τους φοιτητές θα ρίξουν στο κενό την προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει στο “γύψο” τα δικαιώματά μας με πρόφαση την πανδημία. Θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους!
Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα αφήσουμε την Αστυνομία να στρατοπεδεύσει στις σχολές που φοιτούν τα παιδιά μας. Η Αστυνομία δεν έχει καμιά δουλειά στα Πανεπιστήμια! Τα Πανεπιστήμια ανήκουν στους φοιτητές και στις ανάγκες τους. Η κυβέρνηση να πάρει τώρα μέτρα για να επαναλειτουργήσουν τα Πανεπιστήμια.
Η οργή και η αγανάκτηση να γίνουν οργανωμένος αγώνας.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/03/21
17:00-ΕΝΔΕΚΑΤΗ-ΝΑΥΠΛΙΟ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το βραβείο «Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες Τουρισμού» 2027

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολόγησε τη διαδικασία για το βραβείο «Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες Τουρισμού» για το έτος 2027. Τουριστικοί προορισμοί από ολόκληρη την Ευρώπη καλούνται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύλλογος Αργείων «Ο Δαναός»: Παρουσίαση βιβλίου του Βασίλη Βαμβακά με τίτλο «Το αλωνάκι»

Ο Σύλλογος Αργείων ο Δαναός σας προσκαλεί στην παρουσίαση βιβλίου του κυρίου Βασίλη Βαμβακά με τίτλο Το αλωνάκι, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2026 στο Μέγαρο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Η παρουσίαση του βιβλίου «Όρθια με κάθε κόστος» της Έλενας Λεζέ στο Βουλευτικό

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων, οι Εκδόσεις Κύκνος και η συγγραφέας Έλενα Λεζέ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο «Όρθια με κάθε κόστος», το οποίο αναδεικνύει τη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας παρουσιάζει την ποιητική συλλογή του Νίκου Φωτιάδη “Ταξίδι στο χώρο και το χρόνο”

Ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας, συνεχίζει τον κύκλο παρουσιάσεων-διαλέξεων «Πνευματικές Συναντήσεις στην Ερμιονίδα: Συνομιλώντας με Προσωπικότητες – Κείμενα – Συγγραφείς», στην έδρα του,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Ανάπλι… σεργιάνι ο νους στις γειτονιές”: Μια ομαδική έκδοση αγάπης και μνήμης παρουσιάζεται στο Βουλευτικό

Οι γειτονιές του Ναυπλίου “ζωντανεύουν” μέσα από τις σελίδες μιας ιδιαίτερης εκδοτικής προσπάθειας, που ενώνει τη νοσταλγία με την προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »