Εξαλλος ο Βασίλης Σιδέρης μπαίνει μπροστά μαζί με την ΕΠΣΑ -Συγνώμη απο τους GREEN WOLVES και κλίμα ενότητας

Έξαλλος είναι ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης αναφορικά με την διατησία στον αγώνα Παναργειακός-Καλαμάτα όπου καταγράφηκα λάθη που ξεπερνάνε το ανθρώπινο. Ο Βασίλης Σιδέρης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει τα όσα έγιναν να περάσουν απαρατήρητα και έτσι με επιστολή του ζήτησε να γίνει συνάντηση του προέδρου του Παναργειακού με τον
επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίκτορ Περέιρα, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ.  Η ενημέρωση απο την ΕΠΣΑ:
Η Ε.Π.Σ.Αργολίδας θα ήθελε να γνωστοποιήσει στο φίλαθλο κοινό την με αριθμό πρωτοκόλλου 263/04-02-2019 επιστολή της προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. , υπ’ όψιν κ. Vitor Μanuel Melo Pereira, σύμφωνα με την οποία ζητά συνάντηση του Προέδρου και των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. , παρουσία και του Προέδρου της Ε.Π.Ο. κου Ευάγγελου Γραμμένου, με τον Πρόεδρο της ομάδος  «Α.Π.Ο. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ» , σχετικά με την διαιτησία των κυρίων ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ Φ. (ΠΙΕΡΙΑΣ) , ΓΙΑΝΤΣΗ Κ. (ΗΜΑΘΙΑΣ) και ΓΟΥΡΝΙΑ Θ. (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) , ορισθέντων στον αγώνα της 03/02/2019 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Φυσικά αυτή δεν θα είναι η μοναδική κίνηση του Βασίλη Σιδέρη που σύμφωνα με πληροφορίες μας θα κινηθεί δυναμικά ώστε να προστατευθεί η ομάδα από τυχόν νέες παρασκηνιακές επιθέσεις. Όπως δήλωνε στο φιλικό του περιβάλλον ήταν η τελευταία φορά που έγινε κάτι τέτοιο και είναι αποφασισμένος να μπεί μπροστά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Παράλληλα στον Παναργειακό που παρα λίγο να διασπασθεί η ενότητα σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή ήρθε στην δημοσιότητα ανακοίνωση από την λέσχη ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ GREEN WOLVES  μέσω της οποίας ζητάνε συγνώμη από τον Βασίλη Σιδέρη και αποκαθιστούν το κλίμα ενότητας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνει. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: ” Έχοντας δώσει όλο το είναι μας για την ομάδα μας, η εκδηλώσεις χαράς κ αγανάκτησης αντίστοιχα φθάνουν σε ακραία σημεία ορμώμενες από το πάθος μας για την “ΑΝΑΣΤΑΣΗ” του παναργειακου!!
Οι βολές μας κατά του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας κ.Βασιλη Σιδέρη ,(ο οποίος κατά το παρελθόν έχει βοηθήσει την ομάδα του Παναργειακου), ήταν συγκεκριμένα λόγο της καταφορης αδικίας που δέχτηκε η ομάδα μας από το ( εκτελεστικό διαιτητικο τρίο)
Μάθαμε δε, πως με σχετικό έγγραφο της ΕΠΣ Αργολίδας ζητά συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ.Γραμμενο.
ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΉ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ !!!
Εάν δε , με το λόγο μας θίξαμε ονόματα που δεν έπρεπε ζητάμε συγνώμη κ την κατανόηση τους.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ναύπλιο: Περίεργη απάντηση – παρέμβαση στήριξης της δημοτικής αρχής από τους εκδότες βιβλίων και μαθήματα δημοσιογραφίας !!!

Είναι αυτό που λένε: «Εσένα τώρα ποιος σου μίλησε και πήρες θέση;». Αυτό το ερώτημα μάλλον ταιριάζει απόλυτα στους διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο, οι οποίοι, εκτός από βιβλία,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Όλα τα είχε το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων. Εκτός από το πιο σημαντικό: τη διαφάνεια

Το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων είχε απ’ όλα. Θέματα, εισηγήσεις, αριθμούς, αποφάσεις και πολιτική αντιπαράθεση. Είχε όμως ένα μεγάλο κενό. Ένα κενό που δεν μπορεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης σήμερα στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »