Δωρεάν Εξετάσεις Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας (Οστεοπόρωση) από τον Δήμο Ερμιονίδας

Δωρεάν εξετάσεις Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας (Οστεοπόρωση)προσφέρει ο Δήμος Ερμιονίδας στις 17, 18, 19 και 20 Μαΐου 2016 στο Κρανίδι. Το πρόγραμμα εντάσσεται στην προσπάθεια του Δήμου για την ενημέρωση των δημοτών σε θέματα πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας.
Οι δωρεάν εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο
Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, ως εξής:
Τρίτη 17 Μαΐου,                  ώρες : 9:30 έως 13:30
Τετάρτη 18 Μαΐου,              ώρες : 9:30 έως 13:30
Πέμπτη 19 Μαΐου,               ώρες : 9:30 έως 13:30
Παρασκευή 20 Μαΐου         ώρες : 9:30 έως 13:30
 Εξέταση μπορούν να κάνουν γυναίκες ηλικίας άνω των 45 ετών. Σκοπός του προγράμματος είναι να ανακαλύψουμε φαινομενικά υγιείς γυναίκες άνω των 45 ετών, οι οποίες πάσχουν από Οστεοπενία ή Οστεοπόρωση και διατρέχουν κίνδυνο αυτόματων καταγμάτων Η εξέταση είναι απλή και ανώδυνη, γίνεται με υπερηχογράφημα πτέρνας από ειδικευμένο προσωπικό και στη συνέχεια υπάρχει συνεργασία με ιατρό ορθοπεδικό που κάνει την εκτίμηση των αποτελεσμάτων.
 Το πρόγραμμα δωρεάν Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας (Οστεοπόρωση) υλοποιείται σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ).
 Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δήμο Ερμιονίδας στα τηλέφωνα: 2754360028 και 2754360029, από την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 έως την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 και ώρες από 9:30 έως 13:30.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σημαντική διάκριση για το Ελληνικό Ωδείο Άργους: Γ’ Βραβείο για την Ελευθερία Αγριόγιαννη στον διαγωνισμό “Classic Music Box”

Η διευθύντρια του Ελληνικού Ωδείου Άργους – Μεταξία Γκότση και το σύνολο των καθηγητών συγχαίρουμε την σπουδάστρια στο τμήμα πιάνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στο Ναύπλιο αύριο Τρίτη 28/4 ο Μητσοτάκης, στο πέμπτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας – Το πρόγραμμα

Το Ναύπλιο είναι ο επόμενος σταθμός του προσυνεδριακού διαλόγου στην πορεία προς το 16ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαΐου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σιδέρης: «Είχε αποφασιστεί την απονομή στον ΟΦΗ να κάνει ο Τζώρτζογλου – Δικαιώθηκαν ΕΠΟ και ΚΕΔ για τους Έλληνες διαιτητές

Για την απόφαση να παραδώσει τα μετάλλια στους παίκτες του ΟΦΗ ο Τζώρτζογλου μίλησε ο Βασίλης Σιδέρης, αποκαλύπτοντας πως είχε παρθεί από πριν, ενώ παράλληλα ο πρόεδρος της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »