Αναβάλλεται λόγω καύσωνα το καλοκαιρινό καφεδάκι του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. στο Ναύπλιο

Στην αναβολή της προγραμματισμένης καλοκαιρινής του συνάντησης προχωρά ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.), βάζοντας σε προτεραιότητα την προστασία και την ασφάλεια των μελών του από τις εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες.

Η καθιερωμένη εκδήλωση για το «καλοκαιρινό καφεδάκι», η οποία είχε οριστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026 στο «Cafe ΣΤΑΘΜΟΣ» στο Ναύπλιο, δεν θα πραγματοποιηθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για έντονη ζέστη.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω υψηλών θερμοκρασιών ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ το καλοκαιρινό καφεδάκι, στο Cafe ΣΤΑΘΜΟΣ στο Ναύπλιο που ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2026. Ευχαριστούμε πολύ!»

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου αναμένεται να επανέλθουν με νεότερη ενημέρωση τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ανακοινώσουν τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης, μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Μαύρες προοπτικές για Ευρωπαϊκή Ένωση… (Θα συμπαρασύρουν και την Ελλάδα;) – Του Τόλη Κοΐνη

Το ΟΧΙ των Ισλανδών για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση έδειξε μια τάση. Η Ε.Ε. δεν αρέσει στους λαούς της Ευρώπης. Το γραφειοκρατικό αυτό τέρας διαψεύδει καθημερινά τις ελπίδες των λαών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Τατούλης: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν μπορεί να διοικείται με «φωτοβολίδες» για πρωτοσέλιδα»

Μετωπική επίθεση κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εξαπολύει με σκληρή δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης, κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακά πυροτεχνήματα» και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Άργος: Με μεγάλη επιτυχία η μουσικοθεατρική παράσταση «Νίκος Ξυλούρης, ο Αρχάγγελος της Κρήτης»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, η μουσικοθεατρική παράσταση «Νίκος Ξυλούρης, ο Αρχάγγελος της Κρήτης»,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »