Aπό το Άργος η άτυχη γυναίκα που έπεσε απο την γέφυρα του Ισθμού

Μια άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή εντός του Ισθμού της Κορίνθου, καθώς φέρεται να έπεσε από την γέφυρα, το μεσημέρι της Πέμπτης (19/1).
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 35 με 40 ετών. Η σορός της άτυχης γυναίκας που ανασύρθηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Κορίνθου, με το Λιμενικό να πραγματοποιεί έρευνα για να δώσει περισσότερο «φως» στην υπόθεση. Aπό το Άργος ήταν η άτυχη γυναίκα που έπεσε την γέφυρα του Ισθμού.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Korinthostv.gr πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 55 ετών, η οποία ταξίδεψε από το Άργος με το αυτοκίνητό της, το πάρκαρε και έπεσε από την γέφυρα του Ισθμού της Κορίνθου. Το πτώμα, που ανασύρθηκε μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο Κορίνθου για να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, και με το Λιμενικό να πραγματοποιεί έρευνα για να δώσει περισσότερο «φως» στην υπόθεση.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η «Ξάμπλας Κατασκευαστική» στο πλευρό του Διομήδη Άργους ως «χρυσός χορηγός»

Με μια επιτυχημένη διαδρομή δεκαετιών στον κατασκευαστικό κλάδο της περιοχής, η «Ξάμπλας Κατασκευαστική» συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον του τόπου. Φέτος, η γνωστή οικογενειακή επιχείρηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »