prooptiki@msn.com

Γιώργος Λυσίκατος: Η Όλγα Κεφαλογιάννη έδωσε το σύνθημα της νίκης και επιβεβαίωσε την μαχητική ενότητα της Νέας Δημοκρατίας.

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στην κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας μετά την χθεσινοβραδινή απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με ομιλήτρια την Ολγα Κεφαλογιάννη .Το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας πιστώνεται στον πρόεδρο της τοπικής Γιώργο Λυσίκατο που έδειξε την πρέπουσα πολιτική ωριμότητα και σεμνότητα αφού αμέσως μετά την εκδήλωση προχώρησε σε δήλωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση Στην δήλωσή του ο Γιώργος Λυσίκατος δήλωσε : Χθες είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε στο Ναύπλιο, την Βουλευτή Α’ Αθηνών και πρώην Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.
Επισκεφθήκαμε κεντρικά σημεία της πόλης και στη συνέχεια το Δημαρχείο, όπου είχαμε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, συζητώντας για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν για την τρέχουσα τουριστική περίοδο που αναμένεται να ξεκινήσει.
Από την πρώτη στιγμή η κ. Κεφαλογιάννη δήλωσε γοητευμένη με την πόλη μας και γι’ αυτό δεσμεύτηκε να μας επισκεφθεί ξανά στο άμεσο μέλλον.
Στη συνέχεια συναντηθήκαμε με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Ναύπλιο. Η ίδια εντυπωσιάσθηκε από τον επαγγελματισμό καθώς και από την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που προσφέρονται από τις επιχειρήσεις της πόλης μας.
Τέλος, καταλήξαμε στο Ξενοδοχείο Αμαλία, όπου πραγματοποιήθηκε και η ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας. Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στάλθηκε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση στις επικείμενες εθνικές εκλογές.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλες και όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή τη τόσο όμορφη εκδήλωση.
Ιδιαίτερα οφείλω να ευχαριστήσω για τη παρουσία τους:
Την Βουλευτή Α΄ Αθηνών και πρώην Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη για την αποδοχή της πρόσκλησης και την τιμή που μας έκανε να παρευρεθεί στη πόλη μας.
Τον Βουλευτή Αργολίδας κ. Ιωάννη Ανδριανό.
Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα.
Τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Ιώαννη Μαλτέζο.
Τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαντζούνη.
Τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσο Γανώση.
Τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Βασίλη Σιδέρη.
Τις πολιτεύτριες κ. Παναγιωτοπούλου Ελένη και κ. Κρίγγου Σόνια.
Την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας κ. Γεσθημανή Κασνακτσόγλου.
Τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών κ. Καμπόσο Δημήτριο.
Τους Αντιδημάρχους του Δήμου Ναυπλιέων κ. Λυκομήτρο Αλέξανδρο, κ. Αναστασίου Νάντια.
Τους Αντιδημάρχους του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου κ. Ζαφείρη Αναστάσιο.
Τον Πρόεδρο του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Ν. κ. Μπούνο Ιωάννη.
Τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ναυπλιέων.
Τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Άργους.
Τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου κ. Πέζο Αναστάσιο (Τάσος Πέζος).
Tον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Τσίρο Δημήτριο.
Toν τέως νομάρχη Αργολίδας κ. Σωτηρόπουλο Βασίλειο.
Τον τέως δήμαρχο Ναυπλίου κ. Τσούρνο Γεώργιο.
Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Θωμόπουλο Τάσο.
Τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων, κ. Ιορδάνη Δαμιανό (Ναυπλίου), κ. Κακουριώτη Κωνσταντίνο (Αρίας), κ. Μπρέανο Σταύρο (Πυργιωτίκων).
Τα μέλη Νομικών Προσώπων του Δήμου Ναυπλιέων.
Τα μέλη Νομικών Προσώπων του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου για την άψογη συνεργασία.
Τα μέλη της ΔΕΕΠ Αργολίδας και τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Ζαχαριά.
Τέλος, ευχαριστώ την Διοίκηση του Ξενοδοχείου Αμαλία, τον Διευθυντή κ. Λαμπρόπουλο Χρήστο καθώς και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την άρτια συνεργασία στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Καλή Χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Λυσίκατος Γεώργιος του Νικολάου
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου Νέας Δημοκρατίας

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Την Ευρωπαία Επίτροπο Συνοχής και Μεταρρυθμίσεων Elisa Ferreira υποδέχτηκε στη Μεγαλόπολη ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός και ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, υποδέχτηκαν στη Μεγαλόπολη, εκ μέρους της Περιφέρειας, την Ευρωπαία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΕΦΚΑ: Παρατείνεται η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών και δόσεων ρυθμίσεων

Παράταση της προθεσμίας καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και δόσεων ρυθμίσεων, ανακοίνωσε ο Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Ειδικότερα, λόγω των ειδικών αργιών διατραπεζικών συναλλαγών έτους 2024

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λαϊκή Συσπείρωση: “Θετικό βήμα η αρνητική γνωμοδότηση επί της ΜΠΕ της μονάδας βιοαερίου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης”

Σχόλιο Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου για την απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη μονάδα βιοαερίου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης «Είναι θετικό βήμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »