Με τους δημάρχους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για το κρίσιμο και επείγον θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων περιφέρειας Πελοποννήσου, συναντήθηκε χθες η Διυπουργική Επιτροπή για τα μεγάλα έργα υπό τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.
Στη σύσκεψη στην οποία μετείχε και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος μετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι υπουργοί, Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης και ο Υφυπουργός ΕΣΠΑ κ. Χαρίτσης.
Οι υπουργοί ενημέρωσαν τους 26 δημάρχους για τις βελτιώσεις της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία, που έχουν επιτευχθεί μέχρι στιγμής και παρέλαβαν απ’ αυτούς γραπτά ερωτήματα και προτάσεις, τις οποίες δεσμεύτηκαν ότι θα επεξεργαστούν και θα απαντήσουν άμεσα.

Συγχαρητήρια για την εισαγωγή των μαθητών και μαθητριών του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου στα Α.Ε.Ι.-Αποτελέσματα
Η Διευθύντρια Νικολέττα Ματσιμάνη και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριές της για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές





