Καταφύκι Ερμιονίδας 2026-Τάσος Λάμπρου: «Όταν υπάρχει συνεργασία Αυτοδιοίκησης και φορέων, οι επιτυχίες είναι μπροστά μας»

Κυριακή 19 Ιουλίου 2026, εκδήλωση του ΠΕΡ.ΠΟ.Σ.Ε. για το Καταφύκι, ημέρα μνήμης για τους αγώνες του χθες, ημέρα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος του Αύριο.

Χθες, είχαμε την χαρά να παραβρεθούμε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός, Πολιτιστικός Σύλλογος Ερμιονίδας για το Καταφύκι, να τιμήσει την επιστημονική ομάδα που πριν 35 χρόνια είχε συμβάλει, με τελική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας στην απαγόρευση οποιασδήποτε επέμβασης στο φυσικό τοπίο της περιοχής, να απαγορεύσει την επίμαχη κατασκευή δρόμου.

Επίσης μας δόθηκε η δυνατότητα να ευαισθητοποιηθούμε και να δεσμευτούμε για τις μεγάλες προκλήσεις που είναι μπροστά μας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος στην Ερμιονίδα.

Όταν υπηρετούμε την κοινή λογική, όταν υπάρχει συνεργασία Τοπικής αυτοδιοίκησης και συλλογικών φορέων οι επιτυχίες και πάλι είναι μπροστά μας προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Ευχαριστούμε το Δ.Σ.του ΠΕΡ.ΠΟ.Σ.Ε για την πρόσκληση και την διοργάνωση αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης στα Παπούλια των Φούρνων,σε ένα από τα καταπληκτικά μέρη της Ερμιονίδας.

Τάσος Λάμπρου
Δημοτικός σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Στο επίκεντρο η επέκταση του ΠΟΠ Ελαιολάδου στην Επίδαυρο: Ενημερωτική εκδήλωση με πρωτοβουλία Χρόνη

Σημαντικές εξελίξεις για τον αγροτικό κόσμο της Επιδαύρου φέρνει η 29η Έκθεση Αγροτουρισμού, καθώς στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεών της ανοίγει επίσημα η συζήτηση για την επέκταση της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: «Βελούδινη» παραίτηση από τη θέση της αντιδημάρχου και της Σοφίας Ξύδη που παραμένει μέλος της δημοτικής αρχής

Μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η παραίτηση Φραγκιουδάκη, η Σοφία Ξύδη ακολούθησε το ίδιο ακριβώς μονοπάτι, υποβάλλοντας την παραίτησή της από τη θέση της Αντιδημάρχου (υπεύθυνη για

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: “743.625 ευρώ… αλλά ποια πρόταση εγκρίθηκε τελικά; Ένα χρόνος καθυστέρηση … Γιατί;” (βίντεο)

Πρόκειται, δηλαδή, για πρόταση συνολικού προϋπολογισμού 743.625€, η οποία αφορά την πολεοδομική επέκταση της Πολεοδομικής Ενότητας 8 (Γλυκειά), μέσω εκπόνησης πολεοδομικών μελετών,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συγκροτήθηκε στη ΓΓΕΕ η Γνωμοδοτική Επιτροπή για την Παιδεία στα Μέσα-Ο Πρόεδρος της ΕΙΕΤ Αντώνης Μουντάκης εκπρόσωπος στην πρώτη επιτροπή

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε η Γνωμοδοτική Επιτροπή για την Παιδεία στα Μέσα, η οποία συγκροτήθηκε στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης (ΓΓΕΕ) της Προεδρίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »