Ένας 55χρονος καλλιεργούσε στον ακάλυπτο μια μεγάλη χασισοφυτεία

Ολόκληρο… δάσος σχημάτιζε η χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στον ακάλυπτο χώρο του σπιτιού του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών ένας 55χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να διακινούσε και αδασμολόγητο
καπνό!Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του υπόπτου, έμειναν άφωνοι όταν αντίκρισαν τη μεγάλη φυτεία που αποτελούνταν από 66 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων! Αμέσως πέρασαν χειροπέδες στον 55χρονο και ερεύνησαν το σπίτι, όπου ανακάλυψαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 570 γραμμαρίων και τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης σε ξερή μορφή.
Μαζί με αυτά, κατέσχεσαν λαθραίο καπνό συνολικού βάρους δυο κιλών και τον έστειλαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.
protothema.gr/

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Ανάπλι… σεργιάνι ο νους στις γειτονιές”: Μια ομαδική έκδοση αγάπης και μνήμης παρουσιάζεται στο Βουλευτικό

Οι γειτονιές του Ναυπλίου “ζωντανεύουν” μέσα από τις σελίδες μιας ιδιαίτερης εκδοτικής προσπάθειας, που ενώνει τη νοσταλγία με την προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Στο ανώτερο 25% των δήμων της χώρας βάσει του Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων

Με βάση τον Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για το έτος 2024, ο Δήμος Ερμιονίδας με βαθμό 0,45 κατετάγη στην 83η θέση μεταξύ των 313 Δήμων για τους οποίους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »