Αναστάσιος Γανώσης: «Το Porto Heli έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα διεθνώς αναγνωρίσιμο brand»

Εθνικής σημασίας τουριστικό brand» αποτελεί πλέον το Πόρτο Χέλι, με την αναπτυξιακή του δυναμική να ξεπερνά τα στενά γεωγραφικά όρια της Ερμιονίδας και να επανακαθορίζει τον τουριστικό χάρτη ολόκληρης της ανατολικής Πελοποννήσου. Σε αυτή τη στρατηγική διαπίστωση προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης , Αναστάσιος Γανώσης, υπογραμμίζοντας την επιτακτική ανάγκη για κρατική στήριξη και σύγχρονες υποδομές, καθώς η περιοχή εξελίσσεται σε έναν διεθνή πόλο έλξης επενδύσεων και τουρισμού υψηλών προδιαγραφών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Το Porto Heli έχει πλέον εξελιχθεί σε ένα διεθνώς αναγνωρίσιμο brand, το οποίο ξεπερνά τα γεωγραφικά και διοικητικά όρια της Ερμιονίδας και του Δήμου Ερμιονίδας. Αποτελεί ένα όνομα με παγκόσμια απήχηση, που λειτουργεί ως σημείο αναφοράς για ολόκληρη την περιοχή, ενισχύοντας την εξωστρέφεια, την αναγνωρισιμότητα και την αναπτυξιακή της δυναμική.

Η επιτυχία αυτού του brand δεν αφορά μόνο το Πόρτο Χέλι, αλλά επηρεάζει όλο το ανατολικό τόξο της γεωγραφικής Πελοποννήσου. Δημιουργεί υπεραξία για κάθε γωνιά της Ερμιονίδας – από την Ερμιόνη και το Κρανίδι μέχρι την Κοιλάδα, τους Φούρνους, τη Θερμησία και τα Δίδυμα – προσελκύοντας επενδύσεις, επισκέπτες και νέες ευκαιρίες για την τοπική οικονομία.

Γι’ αυτό οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το Porto Heli ως ένα εθνικής σημασίας τουριστικό brand, το οποίο χρειάζεται τη διαρκή στήριξη της Πολιτείας μέσα από σύγχρονες υποδομές, βιώσιμο σχεδιασμό και στενή συνεργασία όλων των βαθμίδων της αυτοδιοίκησης. Όταν ενισχύεται το brand Porto Heli, ενισχύεται συνολικά η Ερμιονίδα και η Πελοπόννησος».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Δεσμοί Αίματος”: Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Πρόνοιας στο Ναύπλιο

Αναλογιζόμενοι τις διαρκείς και αυξανόμενες ανάγκες για αίμα, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε καλούμε, εσένα τον παλιό ή τον νέο αιμοδότη να έρθεις στην Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Διάλεξη της Μαρίας Δ. Ευθυμίου «Η Ναυτιλία, ένας άθλος του ανθρώπου – και του Έλληνα» στο Ναύπλιο

Η Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλέξανδρου Σούτσου (Παράρτημα Ναυπλίου) και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας διοργανώνουν διάλεξη της Ομότιμης Καθηγήτριας Ιστορίας του Εθνικού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει σήμερα το νέο Μουσείο Άργους – Πρόσκληση από τον Δήμο Άργους-Μυκηνών

Σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου 2026 στις 19:30, πραγματοποιούνται τα επίσημα εγκαίνια της νέας μόνιμης έκθεσης του ανακαινισμένου Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους από την Υπουργό Πολιτισμού,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1ο ΓΕΛ Ναυπλίου: «Από το αλάτι στην Ιστορία – Πολωνία»: Όταν η Ιστορία συναντά τη Χημεία»

Ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό ταξίδι γνώσης και εμπειριών πραγματοποίησαν 41 μαθητές και 4 συνοδοί εκπαιδευτικοί του 1ου ΓΕΛ Ναυπλίου στην Πολωνία, από τις 18 έως τις 22 Ιουνίου 2026,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »