Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εργασιακής εκμετάλλευσης αλλοδαπών-Προσαγωγές και συλλήψεις και στο Άργος

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (Δ.Α.Ο.Ε.), για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας προέβαιναν στην οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση αλλοδαπών.

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 170 προσαγωγές και 6 συλλήψεις μελών του κυκλώματος μεταξύ των οποίων και του αρχηγού.

Επίσης έχουν γίνει άλλες 6 συλλήψεις για άλλα αδικήματα. Παράλληλα έχουν κατασχεθεί οχήματα, χρηματικά ποσά, διαβατήρια και ποσότητες ναρκωτικών.

Η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιείται σε διάφορες περιοχές της χώρας όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Μεσσηνία, Ηλεία, Βοιωτία και Άργος.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των αρμόδιων εισαγγελικών αρχών, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το εύρος του κυκλώματος και πιθανές διεθνείς διασυνδέσεις.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Ανάπλι… σεργιάνι ο νους στις γειτονιές”: Μια ομαδική έκδοση αγάπης και μνήμης παρουσιάζεται στο Βουλευτικό

Οι γειτονιές του Ναυπλίου “ζωντανεύουν” μέσα από τις σελίδες μιας ιδιαίτερης εκδοτικής προσπάθειας, που ενώνει τη νοσταλγία με την προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Στο ανώτερο 25% των δήμων της χώρας βάσει του Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων

Με βάση τον Δείκτη Συνολικών Επιδόσεων του Υπουργείου Εσωτερικών για το έτος 2024, ο Δήμος Ερμιονίδας με βαθμό 0,45 κατετάγη στην 83η θέση μεταξύ των 313 Δήμων για τους οποίους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »