Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Άργους-Μυκηνών με 17 θέματα

Στο Δημαρχιακό Κατάστημα στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 11 Νοεμβρίου 2025 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, θα πραγματοποιηθεί τακτική (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών, για τα παρακάτω θέματα:

1. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους – Μυκηνών οικονομικού έτους 2025 – εισηγητής ο κ. Α. Λιόλιος.

2. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης της χρήσης ακινήτου ιδιοκτησίας Δήμου Άργους – Μυκηνών προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Έγκριση Σχεδίου ιδιωτικού συμφωνητικού παραχώρησης χρήσης και Παροχή εξουσιοδότησης προς τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών για την υπογραφή του συμφωνητικού – εισηγητής ο κ. Δήμαρχος.

3. Περί εγκρίσεως του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Άργους – Μυκηνών έτους 2025 – εισηγητής ο κ. Β. Καραβίδας.

4. Περί εγκρίσεως Κανονισμού Λειτουργίας του Γραφείου Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ) Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Π. Καμπόσος.

5. Περί εγκρίσεως Πρακτικού Νο 3 της Ειδικής Επιτροπής για εγγραφές – διαγραφές νηπίων/βρεφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Άργους – Μυκηνών για το σχολικό έτος 2025-2026, καθώς και διαγραφών στα ΚΔΑΠ του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Π. Καμπόσος.

6. Κοπή δύο (2) δέντρων στη Δημοτική Κοινότητα Άργους του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Χ. Πούλος.

7. Κοπή δύο (2) ξερών δέντρων στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Κίου του Δήμου Άργους -Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Χ. Πούλος.

8. Κοπή ενός (1) δέντρου στη Δημοτική Κοινότητα Σκαφιδακίου και δύο (2) δέντρων στη Δημοτική Κοινότητα Κιβερίου του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Χ. Πούλος.

9. Κοπή δύο (2) δέντρων (Λεύκες) στην πλατεία (θέση Πλατέϊκα) της Δημοτικής Κοινότητας Ήρας του Δήμου Άργους – Μυκηνών – εισηγητής ο κ. Χ. Πούλος.

10. Περί ορισμού δύο (2) εκπροσώπων του Δήμου για την συγκρότηση του σχολικού συμβουλίου του 7ου Δημοτικού Σχολείου Άργους (άρθρο 107 του Ν. 4823/2021) – εισηγητής ο κ. Π. Καμπόσος.

11. Περί ορισμού δύο (2) εκπροσώπων του Δήμου για την συγκρότηση του σχολικού συμβουλίου του Δημοτικού Σχολείου Λυρκείας (άρθρο 107 του Ν. 4823/2021) – εισηγητής ο κ. Π. Καμπόσος.

12. Περί ορισμού δύο (2) εκπροσώπων του Δήμου για την συγκρότηση του σχολικού συμβουλίου του 1ου Γυμνασίου Άργους (άρθρο 107 του Ν. 4823/2021) – εισηγητής ο κ. Π. Καμπόσος.

13. Περί ορισμού δύο (2) εκπροσώπων του Δήμου για την συγκρότηση του σχολικού συμβουλίου του 2ου Γενικού Λυκείου Άργους (άρθρο 107 του Ν. 4823/2021) – εισηγητής ο κ. Π. Καμπόσος.

14. Περί ορισμού δύο (2) εκπροσώπων του Δήμου για την συγκρότηση του σχολικού συμβουλίου του 3ου Γενικού Λυκείου Άργους (άρθρο 107 του Ν. 4823/2021) – εισηγητής ο κ. Π. Καμπόσος.

15. Περί ορισμού δύο (2) εκπροσώπων του Δήμου για την συγκρότηση του σχολικού συμβουλίου του Πρότυπου Επαγγελματικού Λυκείου Άργους (άρθρο 107 του Ν. 4823/2021) – εισηγητής ο κ. Π. Καμπόσος.

16. Λήψη απόφασης για την καταστροφή και ανακύκλωση αντικειμένων που δεν έχουν αξία (άρθρο 199 παρ. 6, Ν.3463/2006) – εισηγητής ο κ. Π. Καμπόσος.

17. Έγκριση Παραχώρησης Δικαιώματος Χρήσης Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Άργους – Μυκηνών για την Αθλητική Περίοδο 2025 – 2026 – εισηγητής ο κ Χ. Σελλής.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Αντώνιος Βαρδάκας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γ. Χατζηθεοδοσίου : «Στην Αττική τo 70% των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου και 10 θάνατοι»

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό συγκριτικά με προηγούμενα, καθώς έχουμε έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου. Και σύμφωνα με έγκριτους επιστήμονες ιδιαίτερο πρόβλημα εντοπίζεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δυναμική πρεμιέρα για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Αργολίδας, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Περίεργη απάντηση – παρέμβαση στήριξης της δημοτικής αρχής από τους εκδότες βιβλίων και μαθήματα δημοσιογραφίας !!!

Είναι αυτό που λένε: «Εσένα τώρα ποιος σου μίλησε και πήρες θέση;». Αυτό το ερώτημα μάλλον ταιριάζει απόλυτα στους διοργανωτές της Έκθεσης Βιβλίου στο Ναύπλιο, οι οποίοι, εκτός από βιβλία,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »