Ναύπλιο: Εικαστικό εργαστήριο για έφηβους & ενήλικες με τη Γιάννα Καραγιάννη στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Με έμπνευση από το φωτεινό κουτί με τίτλο «Βασίλισσα» της Γιάννας Καραγιάννη που παρουσιάζεται στη Βιβλιοθήκη Ανθός, στο πλαίσιο του πρότζεκτ now women, οι συμμετέχοντες θα σχεδιάσουν και θα ζωγραφίσουν πάνω σε μία επιφάνεια πλεξιγκλάς την δική τους σύνθεση.

Ορμώμενοι από την τεχνική του vitrail – για την οποία συνήθως χρησιμοποιούμε τον πληθυντικό “vitraux” (βιτρώ) – θα χρησιμοποιήσουμε πλούσια χρώματα που θα επιτρέπουν στο φως να διαπερνά την επιφάνεια, παίζοντας μαγικά ανάμεσα τους.

Αν και το πιο σύνηθες δείγμα της τέχνης του vitrail είναι τα μεσαιωνικά παράθυρα ναών και κάστρων της Ευρώπης, αυτή η μορφή ζωγραφικής έρχεται από την αρχαία Αίγυπτο και απογειώθηκε στον Αραβικό κόσμο, πριν φτάσει στην Ευρώπη με την επιστροφή των Σταυροφόρων.

Πέμπτη 10 Αυγούστου 7-9 μμ
Περιορισμένες θέσεις
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 27520 47370

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Υποβολή voucher για την εγγραφή βρεφών και νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει, τους νόμιμους κηδεμόνες βρεφών και νηπίων που έλαβαν voucher ότι μπορούν να το καταθέσουν στα γραφεία της Διεύθυνσης, επί της οδού Ηρακλέους 6, προκειμένου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους-Μυκηνών: Βραδιά με επιτυχίες μεγάλων συνθετών με τον Άγγελο Ανδριανό

Σε συνέχεια των καλοκαιρινών εμφανίσεών του στο πλευρό των Γ. Χατζηνάσιου – Στ. Κορκολή, αλλά και Χρήστου Νικολόπουλου, ο δικός μας Άγγελος Ανδριανός επιμελείται, ενορχηστρώνει και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »