Π. Νίκας: «Ανησυχητική η κατάσταση που διαμορφώνεται λόγω της covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Ως “ανησυχητική” περιέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την κατάσταση που διαμορφώνεται το τελευταίο αυτό χρονικό διάστημα στην Περιφέρεια από τον νέο κορονοϊό.

Την θέση αυτή διατύπωσε ο περιφερειάρχης μετά την ενημέρωση που είχε το πρωί της Δευτέρας 1η Μαρτίου, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με τους πέντε χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
“Διαπιστώνονται ανησυχητικά στοιχεία και προκύπτει σημαντική αύξηση των νοσηλειών περιστατικών covid-19. Για μία ακόμα φορά κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και καλούμε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τις οδηγίες των αρμοδίων και να λαμβάνουν όλα τα απαιτούμενα εκ των περιστάσεων μέτρα ατομικής προστασίας -που αποτελούν και μέτρα προστασίας του συνόλου” σημείωσε ο Π. Νίκας.
Όπως παρατήρησε καταλήγοντας ο περιφερειάρχης, “η λήψη μέτρων αυτοπροστασίας σήμερα, αποτελεί επένδυση για το μέλλον”.
 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Πρεμιέρα την Τετάρτη για το 13ο Φεστιβάλ “Γεύσεις και Όψεις” στο Πορτοχέλι – Το πρόγραμμα

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 13ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »