Συνεδρίασε σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης υπό την προεδρία του πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου γενικού γραμματέα, στη θέση του Σταύρου Καλαφάτη που ανέλαβε κυβερνητικά καθήκοντα.
Μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του γενικού γραμματέα ήταν του βουλευτή Φωκίδας Γιάννη Μπούγα, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή.
Αναπληρωτές γενικοί γραμματείς της ΚΟ παραμένουν οι βουλευτές Σταύρος Κελέτσης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Άννα Καραμανλή, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Χρήστος Κέλλας και Μάξιμος Σενετάκης.

Νέα κοινωνική παρέμβαση 4,1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη στήριξη παιδιών, οικογενειών και ατόμων με αναπηρία
Έχοντας στόχο τη στήριξη των οικογενειών και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά στην ενεργοποίηση νέας χρηματοδοτικής πρόσκλησης συνολικού





