Παράταση της έναρξης των μαθημάτων αύριο Τρίτη 19/1 λόγω παγετού

 

Από τον Δήμο Αργους Μυκηνών ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα :Για λόγους ασφάλειας των Μαθητών και των Εκπαιδευτικών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των χαμηλών θερμοκρασιών, με αποτέλεσμα την δημιουργία παγετού,  η  παράταση της ώρας  έναρξης των μαθημάτων, την  Τρίτη 19-1-2021, κατά δύο [2] ώρες, για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας του Δήμου Άργους Μυκηνών που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας, προκειμένου να διασφαλισθεί η  ομαλή μετακίνηση τους, κατά την πρόσβαση και την παραμονή  στους σχολικούς χώρους  και η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Αποτύπωση της Τοπικής Διαβούλευσης της Εθνικής Στρατηγικής για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη για τον Νομό Αργολίδας»

Τα Επιμελητήρια διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη κάθε τόπου. Είναι θεσμικοί σύμβουλοι της πολιτείας και αποτελούν σημεία συγκέντρωσης σημαντικής πληροφορίας για

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ενίσχυση οδικής ασφάλειας στην ΠΕ Αργολίδας με έργο 700.000€ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η παρέμβαση αφορά έναν οδικό άξονα αυξημένης κυκλοφορίας, που εξυπηρετεί καθημερινά κατοίκους, επαγγελματίες και επισκέπτες της περιοχής. Η συντήρηση και αποκατάσταση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »