Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Διδύμων κ. Κωνσταντίνος Σπανός και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ερμιονίδας κ. Αγγελική Λούμη, ευχαριστούν θερμά τον κ. Λεωνίδα Βογιαζίδη για την ευγενική προσφορά του, που αφορά στην πραγματοποίηση οικοδομικών και ηλεκτρολογικών εργασιών καθώς και ελαιοχρωματισμών στο Νηπιαγωγείο Διδύμων.
Η συγκεκριμένη σχολική μονάδα είχε σοβαρά στατικά προβλήματα και δεν θα λειτουργούσε αν δεν αποκαθίσταντο άμεσα.
Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ερμιονίδας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω των περικοπών που έχουν επιβληθεί από την κεντρική διοίκηση. Επομένως, η χορηγία του κ. Βογιαζίδη είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει απρόσκοπτα η λειτουργία του Νηπιαγωγείου Διδύμων.
Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την άμεση ανταπόκρισή του σε κάθε μας αίτημα.

Στο Ναύπλιο αύριο Τρίτη 28/4 ο Μητσοτάκης, στο πέμπτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας – Το πρόγραμμα
Το Ναύπλιο είναι ο επόμενος σταθμός του προσυνεδριακού διαλόγου στην πορεία προς το 16ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 17 Μαΐου





