«Η συμβολή της Αργολίδας στον αγώνα της παλιγγενεσίας»

Ομιλία με θέμα «Η συμβολή της Αργολίδας στον αγώνα της παλιγγενεσίας» θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιουλίου (9μμ), στο προαύλιο Ιερού Ναού Θεομάνας στη Νέα Κίο.

Ομιλητές θα είναι ο Νικόλαος Μπουμπάρης (φιλόλογος ιστορικός – Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας) και ο Τάσος Χατζηαναστασίου (ιστορικός).
Μετά το τέλος της ομιλίας και ώρα 10 το βράδυ, θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με το Παραδοσιακό Μουσικό σχήμα που αποτελείται από τους: Θάνο Καρανάσιο – βιολί και τραγούδι, Δημήτρη Μαρίνη – κλαρίνο, Βασίλη Καλαγκιά – λαούτο και τραγούδι, Νίκο Κιντή – κρουστά.
H εκδήλωση θα γίνει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άργους-Μυκηνών 2021, με συνδιοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κίου και της ΚΕΔΑΜ και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σοκ στο υπουργείο Τουρισμού: Νεκρή υπάλληλος μετά από πτώση από τον 2ο όροφο – Η ανακοίνωση της πολιτικής ηγεσίας

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 20 Απριλίου στο Υπουργείο Τουρισμού, όταν μια 51χρονη υπάλληλος έχασε τη ζωή της έπειτα από

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »