Μανιάτης: Η υπόθεση με το Ποτάμι προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο ΚΙΝΑΛ

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκτίμησε ότι οι ψηφοφόροι της παράταξης είναι αντίθετοι με τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Η υπόθεση με το Ποτάμι μας έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7
στους 88,6 και την εκπομπή «Βρε καλώς τους» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης.
Εκτίμησε ωστόσο ότι οι ψηφοφόροι της παράταξης είναι αντίθετοι με τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη.«Στα κόμματα συμμετέχουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως όποιος πιστεύει ότι πρέπει να βοηθήσει την κυβέρνηση για το Μακεδονικό, ας πράξει κατά το δοκούν. Καταλόγισε υποκρισία στον Αλέξη Τσίπρα για τη σχέση του με τους σοσιαλδημοκράτες, λέγοντας πως στόχος του είναι να “χτυπήσει” εκλογικά το Κίνημα Αλλαγής καθώς όπως είπε ο πρωθυπουργός δεν έχει από πού να πιαστεί την ώρα που καταρρέουν οι ΑΝΕΛ.
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την αντίστοιχη πρόταση που έχει κάνει ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι. για τα αποτελέσματα της Συνόδου για το προσφυγικό είπε ότι υπήρξε συμβιβασμός αλλά ότι το πρόβλημα δε λύνεται. Συμφώνησε με τη χρηματοδότηση Τουρκίας και βόρειας Αφρικής. Κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι δέχεται πρόσφυγες από τη Μέρκελ ενώ τα ελληνικά νησιά βογκούν.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

“Αργολίδα: Όλοι για το νερό”: Κάλεσμα σε ενημέρωση και οργάνωση κινητοποίησης

Παρά το πολύ θετικό ύψος βροχοπτώσεων του φετινού χειμώνα, τη σημαντική βελτίωση της ποιότητας του νερού του Ανάβαλου και τη μεγάλη σε ποσότητα και διάρκεια λειτουργία της πηγής Κεφαλαρίου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Αναστασία Αργυροπούλου: «Η πρόληψη απέναντι στον καρκίνο σώζει ζωές και η ενημέρωση δίνει δύναμη»

«Η πρόληψη σώζει ζωές και η ενημέρωση δίνει δύναμη», ήταν το κεντρικό μήνυμα της ιατρού και Αντιδημάρχου Διοίκησης του Δήμου Άργους – Μυκηνών, Αναστασίας Αργυροπούλου, κατά τον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει την έκθεση «Ανοιχτοί Ορίζοντες» στο Παλαιό Τελωνείο Ναυπλίου

Ένα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός φιλοξενείται φέτος το καλοκαίρι στο Ναύπλιο. Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026 και ώρα 19:30, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θα τελέσει τα εγκαίνια της εμβληματικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »