Κρανίδι: Εντάχθηκε προς χρηματοδότηση από τη Μ.Ο.Δ. η μελέτη ανάπλασης

Αφοσιωμένοι στους στόχους μας και με αποφασιστικότητα για το καλύτερο του τόπου μας, προχωράμε για να αλλάξουμε πολλά, ώστε η εικόνα του Δήμου μας, να εκσυγχρονιστεί και να αναβαθμιστεί.

Με στόχο και σκοπό τα παραπάνω, μια προσπάθεια – πρόταση μελέτης, εντάχτηκε προς χρηματοδότηση από τη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Όπως είχαμε ανακοινώσει στις 02.07.2021 (Κοινόχρηστοι χώροι με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.), καταθέσαμε έπειτα από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, πρόταση χρηματοδότησης – μελέτης, η οποία αφορά αναπλάσεις δημοτικών οδών στην Κοινότητα Κρανιδίου, στην πρωτεύουσα του Δήμου μας.
Η πρόταση μας λοιπόν αυτή με ποσό 49.400,99 ευρώ, εντάχθηκε προς χρηματοδότηση από τη Μ.Ο.Δ.
Ένα μεγάλο έργο ανάπλασης λοιπόν ξεκινά να μελετηθεί. Από πλευράς μας για ακόμα μία φορά θα «τρέξουμε», ώστε να ολοκληρωθούν και να υλοποιηθούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα παραπάνω.
Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Γεωργόπουλος

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ο Γιάννης Ανδριανός στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα στα Δίδυμα

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός παρέστη στα Δίδυμα στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον έφεδρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Άργους – Μυκηνών για την καθαριότητα και τα ογκώδη απορρίμματα

Λόγω ιδιαιτέρων συνθηκών και αυξημένων αναγκών των ημερών του Δεκαπενταύγουστου στην αποκομιδή απορριμμάτων, παρακαλούμε να μην γίνεται απόρριψη Ογκωδών ανεξέλεγκτα σε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ερμιονίδας: Εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τον Έφεδρο Ανθυπασπιστή Κωνσταντίνο Δ. Μπροδήμα

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, η Δημοτική Κοινότητα Διδύμων και η οικογένεια Μπροδήμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σφοδρή επίθεση του Εμπορικού Συλλόγου κατά της Δημοτικής Αρχής Ναυπλιέων για την έκθεση βιβλίου

Ψήφισμα Διαμαρτυρίας Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου: «Όχι στην εμπορευματοποίηση και την αλλοίωση της Έκθεσης Βιβλίου Ναυπλίου εις βάρος της τοπικής αγοράς»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »