Σφοδρή αντίδραση Σαμαρά για Αγία Σοφία: Η Ευρώπη κοιμάται. Η Δύση αυτοκτονεί

Δήλωση για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί έκανε και ο πρώην πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς. «Στους 20 αιώνες ύπαρξης του Χριστιανισμού, η Αγία Σοφία είναι για περισσότερο από 1000 χρόνια ο
πιο εμβληματικός και μεγαλειώδης Χριστιανικός ναός. Σήμερα μετατρέπεται ξανά σε τζαμί! Και οι παγκόσμιες αντιδράσεις, χλιαρές! Η Ευρώπη κοιμάται. Η Δύση αυτοκτονεί. Όποιοι δεν υπερασπίζονται την ταυτότητα και τον πολιτισμό τους, αφανίζονται..» δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, για την απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Σημαντική διάκριση για το Ελληνικό Ωδείο Άργους: Γ’ Βραβείο για την Ελευθερία Αγριόγιαννη στον διαγωνισμό “Classic Music Box”

Η διευθύντρια του Ελληνικού Ωδείου Άργους – Μεταξία Γκότση και το σύνολο των καθηγητών συγχαίρουμε την σπουδάστρια στο τμήμα πιάνου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »