prooptiki@msn.com

ΔΙΜΕΤΩΠΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΤΕΛΗ


Σε δελτίο τύπου του πολιτικού γραφείου της Κατερίνας Κορτέλη αναφέρονται τα εξήςΟΡΓΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΤΕΛΗ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ κ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΡΤΕΛΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΥΤΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΟΥ(ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ)ΤΟ ΟΠΟΙΟ.ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΠΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΥΤΟ ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΕΥΧΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.
ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 14/9/2009 ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:<<ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΤΥΑ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙ,ΜΥΚΗΝΕΣ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ,ΦΙΧΤΙΑ,ΧΩΝΙΚΑ,ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ,ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΜΙΔΕΑΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 17,5 ΕΚ.ΕΥΡΩ>>.ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΥΛΟΓΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΟ Η ΑΓΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ?ΣΕ 17,5 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΑ 45 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ?ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ?
Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ,ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ,ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ(ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ),ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.
ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ – ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΩ ΟΙ ΓΥΡΩ ΝΟΜΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΕΛΕΓΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ,ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΗΚΙΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επερώτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ναυπλίου» για τον προσεισμικό έλεγχο των Δημόσιων κτιρίων

Επερώτηση προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων κατέθεσαν τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με θέμα τον προσεισμικό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

1821: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με 2.000 άνδρες καταλαμβάνει τους λόφους της Καλαμάτας προς τη Σπάρτη

238: Ο Γορδιανός Α’ και ο γιος του, Γορδιανός Β’, ανακηρύσσονται Ρωμαίοι αυτοκράτορες. 1622: Ινδιάνοι σκοτώνουν στο Τζέιμσταουν της Βιρτζίνια 347 Άγγλους αποίκους, το ένα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση του νερού

ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ «ΕΓΚΛΗΜΑ» Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) εκφράζει την απόλυτη στήριξη και

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »