Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα συναντήθηκε στην Τρίπολη η αντιπροσωπεία κυβερνητών της Κένυας

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, υποδέχθηκε την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την πολυμελή αντιπροσωπεία κυβερνητών / περιφερειαρχών από την Κένυα καθώς και επιχειρηματιών η οποία από την Τετάρτη 3 του μήνα πραγματοποιεί περιοδεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Υποδεχόμενος ο περιφερειάρχης τους Κενυάτες αξιωματούχους επισήμανε ότι το μέλλον ανήκει στην Αφρική, παρατηρώντας ότι η παγκόσμια κοινότητα χρωστά πάρα πολλά στην Αφρική και οφείλει να συνδράμει για την ανάπτυξή της, αλλά και για την προστασία τoυ φυσικού περιβάλλοντος της ηπείρου, ενώ παράλληλα σημείωσε πως ο δυτικός κόσμος έχει πλέον κατανοήσει την καταπίεση που για αιώνες έχουν υποστεί οι λαοί της Αφρικής.

Ο Π. Νίκας δήλωσε πως είναι δυνατόν να εξεταστεί το ενδεχόμενο αποστολής στην Κένυα προκειμένου να προωθηθούν τα αναγκαία βήματα συνεργασίας, υπό την προϋπόθεση -όπως υπογράμμισε- ότι θα είναι εξαιρετικά καλά οργανωμένη.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με επιτυχία η δεύτερη εκδήλωση του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού» του Δήμου Άργους – Μυκηνών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη εκδήλωση του «Πολιτιστικού Καλοκαιριού» του Δήμου Άργους – Μυκηνών, σηματοδοτώντας παράλληλα και την έναρξη λειτουργίας ενός νέου χώρου Πολιτισμού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Άργος: Πλήθος κόσμου στην ξεχωριστή μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου «Χορόσημο» (βίντεο)

Μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη παράδοση, ρυθμό και συγκίνηση χάρισε στο κοινό το «Χορόσημο», με τη μουσικοχορευτική του παράσταση «Από την Πρόβα… στην Παράσταση». Η κεντρική πλατεία Αγίου Πέτρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »