Δόθηκε η Άδεια Δημοπράτησης για την ανάπλαση της Οδού Αιγίου

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάπλαση της Αιγίου φαίνεται ότι ξεκίνησε με την άδεια δημοπράτησης η οποία και δόθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος. Η ανάπλαση της οδού Αιγίου, από το ύψος της οδού Σιδηράς Μεραρχίας έως και την περιοχή Κούρτη είναι συνολικού
προϋπολογισμού 2.517.200 ευρώ.
Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, οι προσωπικές ενέργειες και η σκληρή δουλειά του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου είχαν ως αποτέλεσμα ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας για την πόλη του Ναυπλίου , ένα έργο το οποίο θα δώσει πνοή και θα συμβάλλει στη λειτουργική ενοποίηση της παλαιάς και της νέας πόλης του Ναυπλίουνα βρίσκεται προ των πυλών της πραγμάτωσης του.
Εν μέσω της πανδημίας του νέου Κορωνοϊού (Covid – 19), ο προγραμματισμός του Δήμου Ναυπλιέων δεν έχει σταματήσει λεπτό και η υλοποίηση των έργων προχωρά απρόσκοπτα.
Μετά και την τελευταία εξέλιξη με την άδεια δημοπράτησης της οδού Αιγίου, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούροςτόνισε:
«Το όραμα για την αναβάθμιση μιας τόσο σημαντικής περιοχής, εξαιρετικά πυκνοκατοικημένης,  παίρνει σάρκα και οστά μετά από σκληρό αγώνα, επιμονή και υπομονή για να είμαστε σήμερα εδώ με την άδεια πλέον να δημοπρατήσουμε την ανάπλαση μιας απ’ τις κεντρικότερες αρτηρίες της πόλης του Ναυπλίου. Η υπόσχεση γίνεται πράξη και ο προγραμματισμός υλοποιείται. Σε μια πολύ δύσκολη εποχή, κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα, να δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε αποτέλεσμα».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Μήνυμα μηδενικής ανοχής από το ΕΚΑΒ Αργολίδας: «Αδιανόητο να δεχόμαστε βία την ώρα που σώζουμε ζωές»

«Η σημερινή αναβολή της διαδικασίας για δικονομικούς λόγους δεν αλλάζει την ουσία του μηνύματος που θέλουμε να στείλουμε προς κάθε κατεύθυνση. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρίσκονται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

ΔΕΥΑΑΡ-Μ: Ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες αντιμετώπισης των προβλημάτων ύδρευσης της Τ.Κ. Προσύμνης

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ., με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους κατοίκους της Τ.Κ Προσύμνης, κατανοεί πλήρως την αναστάτωση και την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί από τα σοβαρά προβλήματα στην

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »