Επείγουσα ανακοίνωση απο τον Δήμο Αργους Μυκηνών για σύλληψη μέλους Νομικού προσώπου

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δήμου Αργους Μυκηνών όταν μέλος Νομικού προσώπου συνελήφθη μετά από καταγγελία προσώπου με το οποίο στο παρελθόν όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση : « είχαν μακροχρόνια στενή  προσωπική  σχέση» Μετά
το συμβάν η δημοτική αρχή ανέστειλε τις αρμοδιότητες που είχε λόγω της ιδιότητας του και έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση :
 Επειδή κάποιοι ήδη προσπαθούν να αναγάγουν σε  πολιτικό θέμα μια διαφορά ανάμεσα σε δυο συνανθρώπους μας, οι  οποίοι είχαν μακροχρόνια στενή  προσωπική  σχέση κατά το πρόσφατο παρελθόν, θεωρούμε αναγκαίο να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι εμείς δεν θα υπεισέλθουμε στα προσωπικά τους και τις μεταξύ τους οικονομικές διαφορές, επειδή τυγχάνει ο ένας εξ αυτών να είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου νομικού προσώπου του Δήμου μας. Πιστεύουμε ακράδαντα πως θα λάμψει η αλήθεια και η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα. Από την πλευρά μας μέχρις ότου αποφανθεί η δικαιοσύνη θεωρούμε αυτονόητο και αναστέλλουμε τις όποιες αρμοδιότητες είχε εκ της ιδιότητάς του . Η παρούσα δημοτική αρχή συνεχίζει απερίσπαστη το έργο της έχοντας πάντοτε ως αρχή της την τήρηση και τον σεβασμό στους νόμους και τη δικαιοσύνη.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Έρχεται ο 16ος Αρχαίος Μυκηναϊκός Δρόμος – Κυριακή 15 Ιουνίου 2025-Πρόγραμμα

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων & Δρομέων Αργολίδας (μέλος της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α-Υ), σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, την Τοπική Κοινότητα Προσύμνης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Προσύμνης,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σήμερα Σάββατο, στην Τρίπολη η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ -Ομιλία Ανδρουλάκη

Το Σάββατο 14 Ιουνίου 2025 στις 17:00 πραγματοποιείται στην Τρίπολη, η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής (Μουσικό Σχολείο Τρίπολης)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »