Την οργάνωση Φιλανθρωπικής εκδήλωσης με χορούς στην Πλατεία Συντάγματος ανακοίνωσε η Κωνσταντίνα Ρετσινά με την ακόλουθη πρόσκληση: «Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσω ως πρόεδρος του Τ.Α.Υ.Φ.Ε. και σε συνεργασία με το δήμο Ναυπλιέων, το σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων Αργολίδας και το σωματείο Ιατρικών
Επισκεπτών Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας, στην εκδήλωση που διοργανώνεται την Παρασκευή 22 Σεπτέμβρη, ώρα 21:00 στην πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο, για την υποστήριξη ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Συμμετέχουν εθελοντικά χορευτικές ομάδες από το “Εργαστήρι Ελληνικού Xορού” του Χρήστου Λεβέντη, και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “PASO LATINO” με την Κλεοπάτρα Ντόκου.
Στο χώρο θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά και θα υπάρξει κουτί προαιρετικής οικονομικής ενίσχυσης για την εξασφάλιση βοηθημάτων κινητικότητας-πρόσβασης για άτομο με τετραπληγία.
Γιατί ..όλοι μαζί μπορούμε!! Υπεύθυνη διοργάνωσης και συντονισμού η πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας (απονομής εφάπαξ) Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εργασιών-Τ.Α.Υ.Φ.Ε. κυρία Κωνσταντίνα Ρετσινά, τηλ. 6944200556.

Μέσα από ένα δωμάτιο νοσοκομείου, πριν να είναι αργά…-Της Έλενας Λεζέ
Έρχονται στιγμές που η ζωή σε αναγκάζει να σταματήσεις. Όχι επειδή το θέλεις αλλά επειδή δεν έχεις άλλη επιλογή. Ένα δωμάτιο νοσοκομείου μπορεί να γίνει ένα τέτοιο σταμάτημα.






