Σαρίδη: Όταν το ΚΚΕ προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας είναι αν μη τι άλλο, τραγικό.

Στην αντεπίθεση πέρασε η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας Μαρία Σαρίδη μετά τις καταγγελίες του ΚΚΕ για τον χώρο της υγείας στην Αργολίδα :

Όταν το ΚΚΕ προσπαθεί να κάνει αντιπολίτευση εν μέσω πανδημίας και ειδικά για τις δυο νοσηλευτικές μονάδες της Αργολίδας, είναι αν μη τι άλλο, τραγικό.
Επισημαίνεται ότι για όλα τα γραφόμενα δεν ζητήθηκαν ποτέ στοιχεία από τις Διοικήσεις των δύο νοσηλευτικών μονάδων.
Επίσης η 6η Υπε και το Υπουργείο Υγείας το τελευταίο 11μηνο έχουν ενισχύσει τα νοσοκομεία μας με πάνω από 80 άτομα προσωπικό και συνεχίζουμε, αναμένοντας τουλάχιστον 15 άτομα ακόμα σύμφωνα με τις οικονομικές δεσμεύσεις και 18 μόνιμους ιατρούς που βρίσκονται στην τελική φάση των κρίσεων.
Από την πλευρά μας ως διοίκηση με τη συνδρομή ιδιωτιών του νομού Αργολίδας, των Δήμων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Κεντρικής Κυβέρνησης έχουμε αναβαθμίσει κατά πολύ το σύστημα υγείας στην Αργολίδα.
Η σπέκουλα που χρησιμοποιεί το κομμουνιστικό κόμμα, με μόνο στόχο την υπενθύμιση της παρουσίας του  στα κοινά του νομού είναι απαράδεκτη.
Οι δυο νοσηλευτικές μονάδες έχουν ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Σε ότι αφορά το Covid-19 έχουμε δημιουργήσει ξεχωριστούς χώρους νοσηλείας και όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου του ΚΚΕ είναι ψευδή και κατάπτυστα.
Διοίκηση, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό παλεύουν νυχθημερόν για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συνέπειες του Covid-19.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ Γ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΙΔΗ 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης σήμερα στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Ναυπλιέων: Τα πραγματικά στοιχεία για τη στήριξη του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Με αφορμή την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας, ο Δήμος Ναυπλιέων θεωρεί αναγκαίο, προς ενημέρωση των πολιτών, να αποσαφηνίσει τα πραγματικά στοιχεία σχετικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »