Φάκελος Νίκα :Ο Καμπόσος έδειξε για άλλη μια φορά πώς κερδίζονται οι μάχες και ο Χειβιδόπουλος άρχισε να συνηθίζει τις ήττες

Η εκλογή Νίκα στην θέση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου όπως διαφαίνεται έχει πολλές παραμέτρους . Στην Αργολίδα πάμε για την απόλυτη ανατροπή .
Η πρώτη αποτίμηση δείχνει ότι η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αντώνη Σαμαρά καθώς και ηγετικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας όπως του Μιχάλη Αυγενάκη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του
τελικού αποτελέσματος με την βοήθεια φυσικά του μεγάλου ποσοστού αποχής.
Επειδή όμως στην ψήφο των πολιτών παίζει σημαντικό ρόλο και η στάση της τοπικής ηγεσίας θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο Παναγιώτης Νίκας οφείλει να δώσει το παρόν στο Δήμο Άργους- Μυκηνών για να πει χιλιάδες ευχαριστώ στον Δημήτρη Καμπόσο. Η παρέμβαση του Δημάρχου Άργους- Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ήταν καθοριστική και αποτέλεσε καταλύτη για την τελική απόφαση σημαντικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και της βάσης του κόμματος. Η λατρεία της βάσης απέναντι στον Δημήτρη Καμπόσο σε κάθε σημείο της Αργολίδας είναι δεδομένη όπως και ο επηρεασμός της.
Από την άλλη πλευρά υπήρξε ο Βασίλης Σιδέρης και ο Τάσος Χειβιδόπουλος
Για τον Βασίλη Σιδέρη θα χρειασθεί χρόνος για να κατανοήσει τι σήμαιναν οι φωτογραφήσεις στην προεκλογική συγκέντρωση του Τάσου Χειβιδόπουλου…..  Ίσως αν αποφάσιζε να σκεφθεί ήρεμα τότε θα γίνει κατανοητό το μέγεθος της ζημιάς. Σε λίγες μέρες θα πούμε περισσότερα. Όσο για την ευφυέστατη έμπνευση του Τάσου Χειβιδόπουλου να βγει δημόσια για να δηλώσει στήριξη στον Πέτρο Τατούλη προφανώς θα τον ευγνωμονεί η παράταξη Νίκα για πολλά χρονιά.
Ίσως πίστεψε ότι σε αυτό το επίπεδο μπορούσε να κοντράρει τον Καμπόσο (!!!) ή να μειώσει τις επιπτώσεις από την επίσκεψη Μητσοτάκη-Σαμαρά-Αυγενάκη(!!!) Τι να πει κανείς!
Τελικά  Δημήτρης Καμπόσος έβαλε την σφραγίδα και την υπογραφή του σε μία ακόμα νίκη της Νέας Δημοκρατίας και από την άλλη ο Τάσος Χειβιδόπουλος έχει τη δυνατότητα να σκεφθεί την σχέση του με την πολιτική.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας: Μια μαγική βραδιά παράδοσης στην Ακροναυπλία με τον Χρίστο Τσιαμούλη

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στην ελληνική παράδοση διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας την Κυριακή 28 Ιουνίου 2026, στις 20:30, στο Θεατράκι της Ακροναυπλίας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Εθελοντική Αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ Αργολίδας-Το μήνυμα του προέδρου, Δημήτρη Παπανικολάου (βίντεο)

Η ΟΝΝΕΔ Αργολίδας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, αναλαμβάνει πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία και καλώντας τους πολίτες,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Με επιτυχία η ολοκλήρωση της χρονιάς στο Ελληνικό Ωδείο Άργους – Διακρίσεις για δύο σπουδάστριες

Με θερμά χειροκροτήματα, χαμόγελα και αισιοδοξία για το μέλλον ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Ελληνικού Ωδείου Άργους, σηματοδοτώντας τη λήξη της εκπαιδευτικής χρονιάς. Η εκδήλωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »