Κορωνοϊός: Σε εφαρμογή έκτακτα μέτρα για Ηλεία, Ζάκυνθο και Αχαϊα

Στη λήψη έκτακτων μέτρων που αφορούν συνολικά το νομό Ηλείας προχωρά η κυβέρνηση, προκειμένου να προληφθεί η διασπορά του κορωνοϊού.
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας κλείνουν σχολεία, αθλητικά
κέντρα, κινηματογράφοι, θέατρα αρχαιολογικοί χώροι  για 48 ώρες: αύριο και μεθαύριο.  Στο ίδιο διάστημα αναστέλλονται όλες οι μαζικές συναθροίσεις και αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Τα μέτρα αφορούν τους τρεις νομούς καθώς από αυτούς προέρχονται οι 54 εκδρομείς στους Αγίους Τόπους μεταξύ των οποίων ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που διαπιστώθηκε ως το ένατο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.
Παράλληλα ο κ.Τσιόδρας επανάλαβε την έκκληση των επιστημόνων για την πιστή τήρηση των μέτρων πρόληψης και ιδιαίτερα των κανόνων προσωπικής υγιεινής.

prototheema.gr
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Συνεδρίασε η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου– Έργα και τουρισμός στο επίκεντρο

Συνεδρίασε την Τρίτη 20 Μαΐου 2025 η Περιφερειακή Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπό την προεδρία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Χρήστου Λαμπρόπουλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Συγχαρητήρια Δήμου Άργους – Μυκηνών στη Σχολή Τουρισμού Άργους (ΣΑΕΚ Πελοποννήσου)

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στη Σχολή Τουρισμού Άργους (ΣΑΕΚ Πελοποννήσου) για τη σημαντική της διάκριση στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Comme des Chefs 2025»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »