Ο ΚΡΑΝΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ


Από το πολιτικό γραφείο του Δημήτρη Κρανιά εκδόηκε η εξής ανακοίνωση:
Η κυβέρνηση απέδειξε ότι έχει αυτιά και μάτια ανοιχτά. Χαιρόμαστε που η τελευταία μας ενέργεια για το μείζον θέμα του Ανάβαλου έπιασε τόπο.
Η επιστολή μας προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Χατζηγάκη στις 31.08.09 ήταν μια ακόμη πολιτική πράξη μέσα σε μια διετία συνεχών αγώνων.
Ο κ. Υπουργός άκουσε την φωνή της Αργολίδας με την υπ΄αριθμ 13956/20Β2/541-14/9/2009 του Υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων εγκρίθηκαν τα επικαιροποημένα τεύχη Δημοπράτησης της οριστικής μελέτης του έργου.
« Μεταφορά και διανομή νερού άρδευσης από τα δίκτυα Ανάβαλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια, Χώνικα, Αεροδρόμιο, Ελληνικό και Δήμο Μιδέας Νομού Αργολίδας»
Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό
κ. Χατζηγάκη που έδωσε καθαρή λύση, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, λύση πνοής για την Αργολίδα.
Ήρθε η ώρα να συζητήσουμε για τις παράπλευρες ωφέλειες του έργου του Ανάβαλου.
Η δημιουργία ινστιτούτου σε σχέση με το νερό και το περιβάλλον είναι εφικτή.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Επιστροφή Δωρή στο «Όραμα» Ορφανού: Συνενοχή ή συκοφαντία;-Το παρασκήνιο της ψηφοφορίας στη Δημοτική Επιτροπή

Ναύπλιο: Πώς η επιστροφή Δωρή στο «Όραμα Δημιουργίας» του Ορφανού επηρέασε την ψηφοφορία για τη Δημοτική Επιτροπή-Πρώτος ο Δικαίος, δεύτερος ο Τζαρίμας-Διασώθηκε η Καραγιάννη, «πάτωσε» η Ξύδη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Η συνεδρίαση που αφορά την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημοτικής Επιτροπής, σηματοδοτεί την έναρξη της 2ης θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Σε ειδική, δημόσια, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους-Μυκηνών καλεί τα μέλη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντώνιος Βαρδάκας. Η συνεδρίαση που αφορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »