Στήριξη της ΕΛΜΕ Αργολίδας στο Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου

Στο κάλεσμα του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ η ΕΛΜΕ Αργολίδας εκφράζει την αλληλεγγύη της και δηλώνει τη στήριξή της στον αγώνα των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου που διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Το ζήτημα των συμβασιούχων εργαζομένων όπως και το ζήτημα της συνεχώς διευρυνόμενης εφαρμογής ποικίλων μορφών ελαστικών εργασιακών σχέσεων αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εφαρμογής μιας πολιτικής πλήρους ανατροπής των σταθερών εργασιακών σχέσεων και αφαίρεσης εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Το ήδη υποβαθμισμένο Νοσοκομείο Ναυπλίου θα υποστεί λειτουργικό πλήγμα αν απολυθούν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι του οι οποίοι υπηρέτησαν τον υγειονομικό χώρο αναπληρώνοντας ένα σημαντικό μέρος των ελλείψεων σε προσωπικό.

Η δουλειά είναι δικαίωμα, υπέρτερο δικαίωμα, πάγια και διαρκής ανάγκη που δεν μπορεί κανείς να την αντιμετωπίζει ως ευκαιρία.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Προάγοντας την Ψηφιακή Υγεία για Υγιή Γήρανση» – Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην τελική εκδήλωση του SMART BEAR στην Πορτογαλία

Από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου 2025 πραγματοποιήθηκε, στην Μαδέρα της Πορτογαλίας, η Τελική Εκδήλωση SMART BEAR, με θέμα «Προάγοντας την Ψηφιακή Υγεία για Υγιή Γήρανση»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Βραδιά μουσικής και λόγου αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 στη Νέα Κίο

Την Κυριακή 23 Μαρτίου στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, το Τμήμα Νέας Κίου της Δημοτικής Χορωδίας Δήμου Άργους – Μυκηνών θα μας χαρίσει μια βραδιά μουσικής και λόγου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο του Χόλιγουντ – Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός στα γυρίσματα της «Οδύσσειας»

Η Πελοπόννησος αναδεικνύεται σε παγκόσμιο κινηματογραφικό προορισμό, φιλοξενώντας τα γυρίσματα της χολιγουντιανής παραγωγής «Οδύσσεια» του διακεκριμένου σκηνοθέτη Christopher Nolan

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Όλοι πλην Αργολίδας από την Πελοπόννησο στην Κυβέρνηση-Αναβάθμιση Δήμα και επιστροφή Κώστα Βλάση

Αναβάθμιση Δήμα με υπουργείο Μεταφορών αλλά και τέσσερεις υφυπουργούς από την Πελοπόννησο έκρυβε ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης: Ένας Υπουργός και τέσσερις Υφυπουργοί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »