Ομιλία με θέμα «Η συμβολή της Αργολίδας στον αγώνα της παλιγγενεσίας» στην Θεομάνα

Ομιλία με θέμα «Η συμβολή της Αργολίδας στον αγώνα της παλιγγενεσίας» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Ιουλίου.  Ομιλητές θα είναι ο Νικόλαος Μπουμπάρης (φιλόλογος ιστορικός – Πρόεδρος ΣΦΑ) και ο Τάσος Χατζηαναστασίου (ιστορικός). 

Μετά το τέλος της ομιλίας και ώρα 10 το βράδυ, θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με το Παραδοσιακό Μουσικό σχήμα που αποτελείται από τους : Θάνο Καρανάσιο – βιολί και  τραγούδι, Δημήτρη Μαρίνη – κλαρίνο, Βασίλη Καλαγκιά – λαούτο και τραγούδι, Νίκο Κιντή – κρουστά. 
Είσοδος ελεύθερη. 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Μέτωπο» επαγγελματιών κατά του Δήμου Ναυπλιέων: «Ματώνουμε εισπρακτικά – Τέλος στην ανοχή»-Επιστολή σε Ορφανό

Σε ευθεία σύγκρουση με τη δημοτική αρχή Ορφανού έρχεται η Ομάδα Επαγγελματιών του Δήμου Ναυπλιέων, καταγγέλλοντας προχειρότητα και αθέτηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »