Σφοδρή κακοκαιρία αναμένεται μεθαύριο Κυριακή στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Πρωτόγνωρη για την περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου κακοκαιρία αναμένεται μεθαύριο Κυριακή 5 Ιανουαρίου, με έντονες χιονοπτώσεις, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους, όπως ενημερώθηκε σχετικά η Περιφέρεια.
Προς τούτο, με εντολή του περιφερειάρχη
Παναγιώτη Νίκα, συνεδριάζουν αύριο Σάββατο 4 του μήνα, εκτάκτως, τα συντονιστικά όργανα πολιτικής προστασίας (ΣΟΠΠ) και στις 5 Περιφερειακές Ενότητες -που θα παραμείνουν ανοιχτές την Κυριακή- για την προετοιμασία και τον σχεδιασμό των μέτρων που ενδείκνυνται.
Η Περιφέρεια, με ιδιαίτερη έμφαση, καλεί τους πολίτες να λάβουν εγκαίρως μέτρα αυτοπροστασίας και να είναι σε ετοιμότητα, συνιστά δε να αποφεύγονται οι μη απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις και αν αυτές πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν, να προηγείται ενημέρωση των πολιτών από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την κατάσταση του οδικού δικτύου -καθώς λόγω των έντονων φαινομένων υπάρχει ενδεχόμενο να κλείσουν ακόμα και μεγάλοι οδικοί άξονες.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει την έκθεση «Ανοιχτοί Ορίζοντες» στο Παλαιό Τελωνείο Ναυπλίου

Ένα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός φιλοξενείται φέτος το καλοκαίρι στο Ναύπλιο. Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026 και ώρα 19:30, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θα τελέσει τα εγκαίνια της εμβληματικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »