Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δ. Ρέππα, με θέμα τα προβλήματα και την ταλαιπωρία που θα προκύψουν στους κατοίκους του Δρεπάνου Αργολίδας από την ενδεχόμενη κατάργηση του εκεί καταστήματος των ΕΛΤΑ.
Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Οι πληροφορίες που επανήλθαν περί ενδεχόμενης κατάργησης του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Δρέπανο του Νομού Αργολίδας έχουν δημιουργήσει ανησυχία και αντιδράσεις στους κατοίκους της περιοχής.
Δεδομένου ότι μια τέτοια εξέλιξη θα επιβάρυνε με άσκοπη ταλαιπωρία τους κατοίκους του Δρεπάνου και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους που εξυπηρετούνται σήμερα από το εκεί κατάστημα των ΕΛΤΑ,
ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1. Ποιες είναι οι προθέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με τη συνέχιση λειτουργίας του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Δρέπανο Αργολίδας».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»: 17 Μαΐου-Διεθνής Ημέρα Τηλεφωνικών Γραμμών Βοήθειας για Παιδιά
Κάθε παιδί έχει φωνή και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι εκεί για να το ακούσει! 513 κλήσεις την ημέρα στις 4 Γραμμές Βοήθειας και Υποστήριξης, που λειτουργεί ο Οργανισμός