prooptiki@msn.com

Συγχαρητήρια επιστολή για την ολοκλήρωση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

Με την ολοκλήρωση των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων  και τη λήξη της φετινής χρονιάς, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τις μαθητικές ομάδες και τους εκπαιδευτικούς που υλοποίησαν κάθε μορφής δημιουργικές δραστηριότητες και καινοτόμα προγράμματα. 

Το σχολικό έτος 2020-2021, ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω της μακροχρόνιας αναστολής λειτουργίας των σχολείων και των περιοριστικών μέτρων που εφαρμόστηκαν, με σκοπό τον περιορισμό του Covid-19. Παρόλα αυτά με τη πολύπλευρη στήριξη και εμψύχωση των εκπαιδευτικών μας, ολοκληρώθηκαν 25 προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και όλες.
Ιδιαίτερα, θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια οφείλουμε στα σχολεία μας που διακρίθηκαν Πανελλήνιους και Διεθνείς διαγωνισμούς και σε όσους/-ες συνετέλεσαν σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα:
Στο Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, για την απονομή σε αυτό του 1ου βραβείου, από τις 24 συμμετοχές στον θεατρικό διαγωνισμό Παίζοντας Μήδεια (Playing Medea), που προκηρύχτηκε από το Θέατρο Out of Chaos.
Στο 1ο  Επαγγελματικό Λύκειο Άργους και το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Άργους:
για την ταινία «ΑΡΓΥΡΩ» που έλαβε το 1ο Βραβείο στον 7ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό “Τα σχολεία αναζητούν την ιστορία τους” 
για την ταινία «ΑΡΓΥΡΩ» που έλαβε το βραβείο “Ειδική μνεία-Special Μention Αward” στην 20η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας Camera Zizanio, 
για την ταινία «ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ» που έλαβε το Βραβείο “Best Romance Film” του 6ου Διεθνούς Διαγωνισμού Global Short Film Awards 2021 (Κάννες Γαλλίας)
Στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, για το πολιτιστικό πρόγραμμα δημιουργίας σχολικής εφημερίδας με τίτλο «Όραμα» και θέμα «1821-2021: Αγγίζοντας τα ίχνη μιας Επανάστασης …», που έλαβε το  1ο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σχολικής Εφημερίδας «1821-2021: Αγγίζοντας τα ίχνη μιας Επανάστασης …»
Στo Γενικό Λύκειο Κρανιδίου, που έλαβε την 3η θέση στο διαγωνισμό με τίτλο «1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα», για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, με την μαθήτρια της Α’ τάξης Κυριακή Τόκα στις ατομικές συμμετοχές των Λυκείων της Πελοποννήσου.
Ευχόμαστε οι διακρίσεις σας, να αποτελέσουν έναυσμα για μελλοντικές επιτυχίες και κίνητρο για τους συναδέλφους σας, ώστε να συμμετέχουν σε αντίστοιχα προγράμματα και δράσεις.
Καλό καλοκαίρι σε όλους/-ες. Ευχές για Υγεία και δύναμη !!!!
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας 
Εκπαίδευσης Αργολίδας
Δρ. Βασίλειος Πολύδωρος
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης σε ολόκληρη τη χώρα, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο προκειμένου να εκπονήσει το Σχέδιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Παρέμβαση Γεωργόπουλου στον ΕΛΓΑ για την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Ερμιονίδας

Την αποζημίωση των ελαιοπαραγωγών της Ερμιονίδας από τις ζημιές στο στάδιο καρπόδεσης των ελαιοδέντρων, ζητά με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γκιόλας: «Αναγκαία η χορήγηση οικονομικών πακέτων στήριξης των παραγωγών αγροτικών προϊόντων από την ΕΕ»

Αναφορά κατέθεσε χτες 20 Μαΐου 2022, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, με αφορμή την επιστολή της Ένωσης Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας «ΡΕΑ» στην οποία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Στο κόκκινο η κόντρα Περιφέρειας και Δήμου Αργους Μυκηνών -Ζητάνε εξηγήσεις απο τον Νίκα

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Δήμου Αργους Μυκηνών και Περιφέρειας μετά την έμπνευση Μαλτέζου να χρεώσει την απένταξη του εργου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »