Ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο Πνευματικό κέντρο Ράδου ζητάνε Λάμπρου και Μίζης

Ενημέρωση για όσα αφορούν το Πνευματικό κέντρο του Ράδου της Τ.Κ. Διδύμων ζητούν ο Τάσος Λάμπρου και ο Τάσος Μίζης μετά τις κινητοποιήσεις κατοίκων και τις συγκεντρώσεις υπογραφών  Σε επιστολή τους προς την Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αναφέρουν :
Τις τελευταίες μέρες μας έχουν κοινοποιηθεί:

α) Επιστολή των κατοίκων του Ράδου – συγκέντρωση υπογραφών για την αυθαίρετη ενέργεια να κλείσει το Πνευματικό Κέντρο του Ράδου και να μην έχει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιεί η τοπική εκκλησία.
β) Επιστολές δραστήριων δημοτών που επιχειρηματολογούν υπέρ της λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου.
Επίσης το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης προχώρησε χωρίς αιτιολογημένη πρόταση σε απόφαση μετονομασίας του Πνευματικού Κέντρου σε πολιτιστικό Κέντρο και όρισε μία Επιτροπή για τη λειτουργία του.
Επειδή για όλα τα παραπάνω το κορυφαίο συλλογικό όργανο του Δήμου Ερμιονίδας δεν έχει καμία ενημέρωση, ζητούμε το θέμα της λειτουργίας του Πνευματικού κέντρου με το ψήφισμα των κατοίκων του Ράδου να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.
Κύριο μέλημά μας είναι να αποκατασταθεί η ηρεμία στο χωριό του Ράδου και το παλαιό Δημοτικό Σχολείο να ανήκει σε όλους τους κατοίκους του, να το χρησιμοποιεί η τοπική μας εκκλησία, η τοπική κοινότητα των Διδύμων, να είναι ανοικτό σε όλους τους δημότες μας, τα περιβόητα «κλειδιά» να βρίσκονται τόσο στον κλειδούχο της Εκκλησίας όσο και στους εκπροσώπους της Τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Με εκτίμηση

Τάσος Λάμπρου                          Δημήτρης Μίζης
Δημοτικός Σύμβουλος               Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ερμιονίδας                      Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πολύπλευρη υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην Έκθεση του Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα»

Στην τελετή των εγκαινίων της 29ης Έκθεσης Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2026 στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, παρέστη ο Πρόεδρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Κική Δημουλά στα «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, μετά την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία «Πορτρέτα πολιτικών» που κάλυψε ολόκληρο το 2024, προχωρά σε μια νέα πρωτοβουλία, με τον γενικό τίτλο «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Αργολίδα και την Κορινθία την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη 30 Ιουνίου,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »