Ναύπλιο: Νέα αναστολή λειτουργίας τάξης σχολικής μονάδας

Ενημερώνουμε γονείς , κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο/η, ότι με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας , σύμφωνα με τη γνωμοδότηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία μίας τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, από τις 27/02/2021 και για 14 ημέρες, λόγω κρούσματος Covid 19. 

Oι στενές επαφές του περιστατικού στη σχολική τάξη ειδοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση του σχολείου, προκειμένου για την παραμονή τους στο σπίτι και τη στενή παρακολούθηση της υγείας τους. Υπεύθυνος φορέας για την ιχνηλάτηση των επαφών είναι ο ΕΟΔΥ.
Παρακαλούμε τους γονείς, των οποίων τα παιδιά ασθενούν με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης, να συμβουλεύονται τον θεράποντα ιατρό τους και να ενημερώνουν άμεσα τη σχολική μονάδα, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος τεστ ανίχνευσης Covid 19. Συνδράμουμε όλοι στη διαφύλαξη της υγείας των οικογενειών μας και των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, γεγονός που τους καθιστά ευάλωτους σε ενδεχόμενη λοίμωξη από τον ιό.
Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας
Αικατερίνη Δουράνου
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Πλημμύρισε» από κόσμο το Ναύπλιο στο τριήμερο Φεστιβάλ του Εργατικού Κέντρου – Μεγάλος απών ο Δήμος

Ιστορικό ρεκόρ συμμετοχής σημείωσε το τριήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας – Ερμιονίδας, με τη μαζική προσέλευση κατοίκων και παραθεριστών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δύο επέτειοι για την Καραθώνα ή η διαρκής κοροϊδία σε βάρος του Ναυπλιακού λαού-Του Τόλη Κοΐνη

Στις 12 Αυγούστου 2024 η μικρότερη παράταξη της Δημοτικής Αντιπολίτευσης, η «ΝΑΥΠΛΙΑ ΕΝΩΜΕΝΗ» κατέθεσε ένα ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα να μην δοθεί η Καραθώνα προς εκποίηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Μάχη για τη ζωή του δίνει 70χρονος που κινδύνεψε να πνιγεί στην Αρβανιτιά

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 11 Αυγούστου, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, στην παραλία της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο, όταν ένας άνδρας περίπου 70 ετών κινδύνεψε να πνιγεί

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »