prooptiki@msn.com

Ενταση στην Επίδαυρο έφερε η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό

Επίθεση κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε η Ενωτική Κίνηση Επιδαύρου ‘’Δήμος για όλους’’με αφορμή την συζήτηση για τον Προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2021 του Δήμου Επιδαύρου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα :
Άλλος ένας πλασματικός και μη συγκροτημένος προϋπολογισμός όπως και ο περσινός των 8.399.745 ευρώ με αστοχία πάνω από το 50% όπως έδειξε και η έκθεση του 3ου τριμήνου της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου μας.
Έτσι και σήμερα με 10 ψήφους (της πλειοψηφίας) υπέρ και 8 ψήφους κατά, καλούμαστε, για άλλη μια χρονιά να προχωρήσουμε με οδηγό μια φούσκα των 8.674.758 ευρώ
Φυσικά, ως παράταξη δεν θελήσαμε να φουσκώσουμε άλλο αυτό το ‘’μπαλόνι’’ γιατί : 
– ΔΕΝ συμπυκνώνει τις προτεραιότητες και τις κατευθύνσεις των αναγκών, οι οποίες πρέπει να είναι προσαρμοσμένες στις συνθήκες που βιώνουμε. 
– ΔΕΝ τροφοδοτεί τις ανάγκες των πολιτών.
– ΔΕΝ είναι ευθυγραμμισμένος με το αίσθημα της κοινωνίας, και προσδίδει ιδεολογικό πρόσημο και σε εργαλεία και σε διαδικασίες και στον τρόπο εκτέλεσης.
– ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ δηλαδή,και κακή αντιγραφή του παρελθόντος.
 Στόχοι που έχουν να κάνουν με την προστασία της δημόσιας υγείας, την ασφαλή λειτουργία των υπηρεσιών, την ψηφιοποίηση διαδικασιών και υπηρεσιών, το περιβάλλον, την διαχείριση των απορριμμάτων, τον αναπροσανατολισμό της επιχειρηματικότητας και σε ψηφιακό περιβάλλον, την ενίσχυση δεξιοτήτων των εργαζομένων και άλλα, δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στις 15 σελίδες των εσόδων, αλλά και στις 55 σελίδες των εξόδων.
Εμείς ως Δημοτική παράταξη, παραμένουμε ευθυγραμμισμένοι με τους αρχικούς στόχους μας όπως δεσμευτήκαμε δημόσια ενώπιον σας κατά τηνπαρουσίαση του προγράμματος μας προεκλογικά, στοχεύοντας πάντα στην εξωστρέφεια και την ανάπτυξη.
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ.
– Θα είμαστε όμως παρόντες (όπως μέχρι σήμερα), να σας επισημαίνουμε τα λάθη σας
και να στηρίζουμε κάθε τι αναπτυξιακό για το καλό του Δήμου και των συνδημοτών μας.
Να θυμάστε ότι : Ρώτησαν κάποτε τον Αριστοτέλη, “Τι είναι ελπίδα;”  
Κι αυτός απάντησε: “Το όνειρο ενός ξυπνητού ανθρώπου.
” ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ  κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣ.
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡ. ΓΑΛΑΝΗΣ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΙΑΛΙΑΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ&ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Με την παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», υποψήφιος o Γιώργος Μανουσάκης

Με την παράταξη του Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Μανουσάκης. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: Έχουμε τη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σε τεχνητή νοημοσύνη και γάτες στράφηκε η Βιέννη για να προσελκύσει επισκέπτες στα μουσεία της

Περισσότερα από 100 μουσεία έχει η Βιέννη. Το Vienna Tourist Board χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει παράγωγα με τα αγαπημένα αιλουροειδή – τις γάτες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »