Artemisio Mountain Running – Μια εμπειρία… beyond ordinary

Κάθε πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου, εδώ και πέντε συνεχείς χρονιές, η Καρυά Αργολίδας βρίσκεται στο επίκεντρο του χειμερινού αθλητισμού και δη του ορεινού τρεξίματος.
Οι λάτρεις της φύσης, της περιπέτειας και του δρομικού αθλητισμού ανταμώνουν στο πανέμορφο χωριό, έτοιμοι κάθε χρόνο να ζήσουν μια διαφορετική και ξεχωριστή εμπειρία στο Αρτεμίσιο Όρος.
Το Artemisio Mountain Running πλέον έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των αθλητών και φιλοξενεί τους κορυφαίους στο είδος τους!
Φέτος, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου και για πρώτη χρονιά συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορεινού Τρεξίματος (ITRA), ως βαθμολογημένος αγώνας.
Περιλαμβάνει 4 μοναδικές διαδρομές, οι οποίες μπορούν να εκπληρώσουν τις απαιτήσεις οποιουδήποτε συμμετέχοντα, ανάλογα με την εμπειρία και την προετοιμασία του:
– Mountain Running 26K
– Trail Running 12K
– Trail Running 5K
– Kid’s Fun (Παιδικός Αγώνας) 1,5Κ
Η Οργανωτική Επιτροπή του AMR κάθε χρόνο ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη της διοργάνωσης, προσφέροντας έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών, εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις ενός επαγγελματικού αγώνα.
Η διοργάνωση έχει κεντρίσει το χορηγικό ενδιαφέρον πολλών μεγάλων και γνωστών εταιριών Ελλάδας και Ευρώπης, οι οποίες στηρίζουν την προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής.
Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, την προηγούμενη ημέρα, καθώς και την ημέρα του αγώνα, εκτυλίσσονται επιπλέον συναφείς δραστηριότητες, όπως ημερίδες, παιδικές δραστηριότητες (τοξοβολία, αναρρίχηση, ισορροπία κτλ.), τεχνικές και περιβαλλοντολογικές ενημερώσεις, αλλά και έκθεση τοπικών προϊόντων από παραγωγούς.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Ένταξη έργου 700.000 ευρώ για την Επ.Ο. Άργος – Πυργέλλα – Αγία Τριάδα – Αραχναίο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην ένταξη ενός ακόμη σημαντικού έργου για τη συντήρηση και τη βελτίωση του οδικού δικτύου της Αργολίδας προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με απόφαση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Μιρέλας Πάχου στους Μύλους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Μύλων, η συναυλία της αγαπημένης ερμηνεύτριας και μουσικού Μιρέλας Πάχου, στο πλαίσιο των

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Από τα χαρτιά στο κινητό: Ο εδαφολογικός χάρτης της Πελοποννήσου γίνεται ψηφιακός

Ένα σημαντικό έργο για την ψηφιοποίηση και αξιοποίηση της εδαφολογικής πληροφορίας στην Πελοπόννησο βρίσκεται σε εξέλιξη, δημιουργώντας ένα σύγχρονο εργαλείο για τον πρωτογενή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »