Την επόμενη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στη 1 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΝΠΕ, στην Αθήνα, θα υπογραφεί από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και εκπροσώπου της ΤΕΡΝΑ η ΣΔΙΤ για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Με την υπογραφή αυτή, δήλωσε ο περιφερειάρχης, “λήγει το ζήτημα οριστικά και ξεκινά ουσιαστικά η υλοποίηση του σχεδιασμού με την κατασκευή των μονάδων και των λοιπών υποδομών”, για να προσθέσει:
“Είναι σημαντικό βήμα για την Περιφέρεια, η οποία μπορεί πλέον να προχωρήσει στον σχεδιασμό για απαλλαγεί οριστικά πλέον η Πελοπόννησος από τις χωματερές. Ξεκινά ο αγώνας για την περιβαλλοντική αποκατάσταση και αναβάθμιση της Περιφέρειάς μας”.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αργολίδα την Τρίτη 11 Αυγούστου 2026
Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη





