Γιάννης Αποστολόπουλος: Θέλουμε τον Δήμο Άργους- Μυκηνών κοντά στην ομάδα μας

Στόχος του Φείδωνα Άργους και πάλι ο πρωταθλητισμός στη Β’ Εθνική Γυναικών

Στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα Β΄ εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών θα συμμετάσχει ο ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ στην επόμενη αγωνιστική περίοδο 2024-2025 με στόχο, όπως πάντα, τον πρωταθλητισμό.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Αποστολόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Παρακολουθούμε με προσοχή τις θετικές εξελίξεις και την αγωνιστική πρόοδο που σημειώνει το ποδόσφαιρο γυναικών στην Ελλάδα, όπως επίσης και την είσοδο των ΠΑΕ, που κάνουν τα πρωταθλήματα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Σε αυτή την πρόοδο έχει συμβάλει από δωδεκαετίας και ο σύλλογός μας με τεράστιες προσπάθειες του Δ.Σ., των προπονητών, των γονέων, των φίλων και κυρίως των ποδοσφαιριστριών, που στην πλειονότητά τους είναι μαθήτριες και φοιτήτριες.

Οι αγωνιστικές απαιτήσεις πλέον επιβάλλουν άλλου επιπέδου οργάνωση και προετοιμασία και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμεθα.

Θέλω να πιστεύω ότι στην προσπάθεια αυτή θα είναι ουσιαστικό και έγκαιρο το ενδιαφέρον της νέας δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου κ. Γιάννη Μαλτέζου».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Γ. Χατζηθεοδοσίου : «Στην Αττική τo 70% των κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου και 10 θάνατοι»

Το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό συγκριτικά με προηγούμενα, καθώς έχουμε έξαρση του ιού του Δυτικού Νείλου. Και σύμφωνα με έγκριτους επιστήμονες ιδιαίτερο πρόβλημα εντοπίζεται

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Δυναμική πρεμιέρα για την έκθεση «Γεύσεις & Όψεις» στο Πορτοχέλι: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Σε κλίμα αισιοδοξίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Αργολίδας, πραγματοποιήθηκαν χθες τα εγκαίνια της εκθεσιακής δραστηριότητας «Γεύσεις & Όψεις»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σάλος στο Ναύπλιο: Καρκινογόνος αμίαντος σε ανεμογεννήτριες προκαλεί την παρέμβαση της Περιφέρειας

Έντονη ανησυχία και σοβαρά ερωτηματικά έχουν προκληθεί στην τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, μετά την αποκάλυψη ότι εξοπλισμός ανεμογεννητριών που είναι αποθηκευμένος προσωρινά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

«Τραγούδια της Ξενιτιάς» – Ένα μουσικό ταξίδι μνήμης και συγκίνησης σήμερα στο Λυγουριό

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού «Ο Καββαδίας», σε συνέχεια των πολιτιστικών δράσεων του φετινού καλοκαιριού, προσκαλεί το κοινό σε μια ξεχωριστή μουσική βραδιά – αφιέρωμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »