Τα «άκουσαν» για τα καλά από τον Κωστούρο στο προχθεσινό ΔΣ του Δήμου Ναυπλιέων

Στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη ναυαγοσωστική κάλυψη που θα γίνει με τη διαδικασία απευθείας ανάθεση 260 χιλ. ευρώ από τον κ. Ορφανό, ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος όταν πήρε το λόγο επισήμανε δεικτικά στους δημοτικούς συμβούλους της Συμπολίτευσης τον εξευτελιστικό , συκοφαντικό και απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο η Παράταξη του κ. Ορφανού «Όραμα Δημιουργίας» τον είχε καταγγείλει για την ίδια ακριβώς διαδικασία της απευθείας ανάθεσης για τη ναυαγοσωστική κάλυψη της παραλίας της Πλάκας 91.000χιλ. ευρώ το 2023 ενώ ως Δημοτική Αρχή φέτος κάνει τα ίδια με ανάδοχο τον ίδιο περσινό και με τριπλάσιο ποσό!
Είναι λίγο οξύμωρο και αν μη τι άλλο περίεργο.
Από μόνος του λοιπόν ο Δημήτρης Κωστούρος ανέφερε περί τα 20 σημεία που τον κατηγορούσαν στην περσινή ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Ορφανού μεταξύ άλλων μιλούσε για: «πάρτι αδιαφάνειας και ασυδοσίας, σήψη, οικονομική αδιαφάνεια, πάρτι ημετέρων, κακοδιαχείριση, ανικανότητα» και συνέχιζε ότι: «αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου της διαφθοράς, της έλλειψης διαφάνειας, αδιαφορίας για την ασφάλεια των δημοτών» ενώ χαρακτήριζαν τον κ. Κωστούρο: «ως ανεύθυνο, ιδιοτελή, σκοτεινό και αντιδημοκρατικό».
Είναι τουλάχιστον τραγελαφικό οι περσινοί που έγιναν φετινοί σήμερα να κάνουν τα ίδια.
Έτσι είναι όμως αυτά όταν είσαι στη μεριά της αντιπολίτευσης οι κατηγορίες που προσάπτεις είναι εύκολες και χωρίς κόστος. Όταν γίνεσαι εξουσία και αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα κατάματα, κάνεις άλλα όπως στο ζήτημα της ναυαγοσωστικής κάλυψης, κάνεις αυτά που δήθεν κατηγορούσες.
Πρέπει όμως κάπου-κάπου να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Θαρραλέα η στάση του Κωστούρου να βγει σε Δημοτικό Συμβούλιο και να επαναλάβει τα όσα του προσάπτουν.
Εκκωφαντική η σιωπή της Δημοτικής Αρχής.
Αναμένουμε τη συνέχεια!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Καταδίκη της επίθεσης σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος από την ΟΝΝΕΔ Αργολίδας

Η επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ στο Άργος, πριν περίπου μία εβδομάδα, που λειτουργούσε εν ώρα καθήκοντος και προσπαθούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε συνάνθρωπο μας , είναι πράξη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Βαριές αιχμές Δεδεμπίλη και ιστορική «συγγνώμη»-Πότε θα απαντήσει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις στο Γηροκομείο; (βίντεο)

Σε γνώριμα επικοινωνιακά μονοπάτια επιλέγει να βαδίσει η δημοτική αρχή Ορφανού, επιστρατεύοντας τη θεωρία της «συνωμοσίας των πληκτρολογίων» κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την κριτική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Γ. Ανδριανός: Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για τα υλικά δακοκτονίας 2026–2028 και ξεκίνησαν ήδη οι παραδόσεις

Για πρώτη φορά πολυετής προγραμματισμός – Ταχύτερες προμήθειες, εξόφληση εντός του οικονομικού έτους και δυνατότητα αποθέματος για έκτακτες ανάγκες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »