.Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο δημοσιογράφος Ηλίας Τζαφέρης

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Καρφί», Ηλίας Τζαφέρης, ο οποίος ήταν επίσης εκδότης και διευθυντής των ιστοσελίδων lykavitos.gr και moneypress.gr.
Ο Ηλίας Τζαφέρης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον χώρο της δημοσιογραφίας με ελεύθερο ρεπορτάζ το 1986 στην εφημ. «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ». Στη συνέχεια εργάστηκε στην «ΕΡΑ 4», στο περιοδικό «CINE 7», στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ στην «ΕΞΟΡΜΗΣΗ» και στο Ρ/Σ «FLASH 9.61».
Το 1994 ανέλαβε αρχισυντάκτης στο Κανάλι 5 (Alter) θέση στην οποία έμεινε για πέντε χρόνια, ενώ παράλληλα ανέλαβε από το 1997 έως το 1999 διευθυντής στο Business Radio. Συνέχισε στον Alpha, στον οποίο ανέλαβε χρέη αρχισυντάκτη από το 2000 ως το 2002, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στην εφημερίδα «Το Άρθρο» όπου εργάστηκε από το 2007 ως το 2011.
Ο Ηλίας Τζαφέρης για ένα χρόνο διετέλεσε αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «Ημερησία», ενώ στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρία HT Press Online, η οποία είχε τις ιστοσελίδες Lykavitos.gr και Moneypress.gr. Μετά τον θάνατο του Νίκου Κακαουνάκη και έως σήμερα ήταν εκδότης της εφημερίδας «ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Πολύπλευρη υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αργολίδας στην Έκθεση του Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα»

Στην τελετή των εγκαινίων της 29ης Έκθεσης Αγροτουρισμού «Επίδαυρος Βίωμα», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου 2026 στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, παρέστη ο Πρόεδρος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενεργοποιεί πρόγραμμα 7 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων

Νέα χρηματοδοτική πρόσκληση, συνολικού προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση έργων προστασίας από κατολισθήσεις ενεργοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Η Κική Δημουλά στα «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, μετά την πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία «Πορτρέτα πολιτικών» που κάλυψε ολόκληρο το 2024, προχωρά σε μια νέα πρωτοβουλία, με τον γενικό τίτλο «Πορτρέτα Λογοτεχνών»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Διοίκηση Ορφανού: Πυροτεχνήματα και απόλυτο τέλμα για το στρατόπεδο Ναυπλίου-Το ΤΕΘΑ παίρνει το «πάνω χέρι»

Από τον ρεαλισμό της συνεκμετάλλευσης, στο απόλυτο νομικό και αναπτυξιακό τέλμα – Πώς το Ναύπλιο κινδυνεύει να χάσει έναν ζωτικό χώρο την ώρα που η Κόρινθος προχωρά σε έργα – Έρευνα: Γιούλα Λαπαθιώτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών για εκλογή νέου Προεδρείου και Δημοτικής Επιτροπής

Σε ειδική, δημόσια, δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Άργους-Μυκηνών καλεί τα μέλη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντώνιος Βαρδάκας. Η συνεδρίαση που αφορά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »