Βροχή τα πρόστιμα για παραβάσεις των μέτρων -5 χιλιάδες πρόστιμο σε καφετέρια

 

Το Σάββατο 6/2, οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές διενήργησαν συνολικά 83.251 ελέγχους και κατέγραψαν 2.193 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων. Ενώ επιβλήθηκαν συνολικά πρόστιμα ύψους 683.850 ευρώ.

Οι κυριότερες παραβάσεις των μέτρων αφορούσαν την χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, μετακινήσεις, διοργανώσεις και συμμετοχές σε ιδιωτικές συναθροίσεις.
Επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 5.000€ σε καφετέρια για παραμονή πελατών εντός του καταστήματος και εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών και από 300€ πρόστιμο σε πέντε (5) πελάτες, για παραβίαση περιορισμού κίνησης, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Επιβλήθηκαν από το Λιμενικό πρόστιμα συνολικού ύψους 6.600€ σε φυσικά πρόσωπα για μη χρήση μάσκας και μη νόμιμη μετακίνηση, σε ολόκληρη την Επικράτεια.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

“Ανάπλι… σεργιάνι ο νους στις γειτονιές”: Μια ομαδική έκδοση αγάπης και μνήμης παρουσιάζεται στο Βουλευτικό

Οι γειτονιές του Ναυπλίου “ζωντανεύουν” μέσα από τις σελίδες μιας ιδιαίτερης εκδοτικής προσπάθειας, που ενώνει τη νοσταλγία με την προσφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »