Τον δάγκωσε φίδι αλλά είχε και κορονοϊό !!!

 

Για περίθαλψη μετά από δάγκωμα φιδιού προσήλθε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας το πρωί της Πέμπτης ένας άνδρας από τον γειτονικό Νομό Ηλείας, αλλά όπως διαπιστώθηκε ήταν και φορέας του κορονοϊού.
Ο άνδρας, που ήταν ασυμπτωματικός, είχε πάει κανονικά για δουλειές στα κτήματά του, όμως το δάγκωμα του φιδιού τον έστειλε στο νοσοκομείο. Εκεί του έκαναν ράπιντ-τεστ το οποίο βγήκε θετικό, όπως και το δεύτερο που του έγινε.
Χωρίς να έχει συμπτώματα, επέστρεψε στο σπίτι του για καραντίνα.
Όσον αφορά τα κρούσματα του κορονοϊού στην περιοχής της Τριφυλίας, χθες υποβλήθηκαν σε προληπτικά ράπιντ-τεστ όλοι οι υπάλληλοι δημόσιας υπηρεσίας (τα οποία βγήκαν αρνητικά) καθώς συνάδελφός τους που έκανε τεστ στην Αθήνα όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες βγήκε θετικός, έχοντας ελαφρά συμπτώματα.
Να σημειώσουμε ότι σήμερα Σάββατο θα γίνουν τεστ για τον κορονοϊό στην τοπική κοινότητα Ξηροκάμπου του Δήμου Τριφυλίας, από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

https://eleftheriaonline.gr/
Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

«Μέτωπο» επαγγελματιών κατά του Δήμου Ναυπλιέων: «Ματώνουμε εισπρακτικά – Τέλος στην ανοχή»-Επιστολή σε Ορφανό

Σε ευθεία σύγκρουση με τη δημοτική αρχή Ορφανού έρχεται η Ομάδα Επαγγελματιών του Δήμου Ναυπλιέων, καταγγέλλοντας προχειρότητα και αθέτηση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Φαντασμαγορικές οι Εκδηλώσεις για το “Κάψιμο του Ιούδα” σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη

Με εξαιρετική επιτυχία και πρωτοφανή συμμετοχή του κόσμου, ολοκληρώθηκαν τα πασχαλινά δρώμενα του Δήμου Ερμιονίδας, με επίκεντρο τα δύο εντυπωσιακά έθιμα με το Κάψιμο του Ιούδα,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »