ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

Με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού Αργολίδας για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, ο Σύνδεσμος προπονητών “Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” εκφράζει τις θερμές ευχές του προς όλες τις ομάδες, τις Διοικήσεις, τους διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και φυσικά τους προπονητές για μια χρονιά γεμάτη Υγεία και ευγενή άμιλλα, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς τραυματισμούς και επεισόδια.

Πειθαρχώντας σταθερά στον Κανονισμό Ποδοσφαίρου που έχει εκδώσει η ΕΠΟ και σε απόλυτη ταύτιση με τις οδηγίες της ΕΠΣ Αργολίδας σχετικά με την παρουσία προπονητή στον πάγκο των ομάδων της Α1, θα θέλαμε ως Σύνδεσμος Προπονητών να υπενθυμίσουμε και να κάνουμε γνωστό, σε όσους δεν γνωρίζουν, ότι και τη φετινή χρονιά ισχύουν αυστηρά τα κάτωθι:

1. Κάθε ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 είναι υποχρεωμένη να προσλάβει προπονητή διπλωματούχο (Σχολές ΕΠΟ – ΣΕΦΑΑ) επιπέδου τουλάχιστον UEFA B’.

2. Υπογράφεται μεταξύ ομάδας και προπονητή συμβόλαιο το οποίο κατατίθεται στη οικεία ΔΟΥ.

3. Ο προπονητής θα πρέπει να είναι μέλος επισήμως αναγνωρισμένου Συνδέσμου Προπονητών, ο οποίος ανήκει στην Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου. Ο Σύνδεσμος αυτός εκδίδει και τη σχετική βεβαίωση για την έναρξη της συνεργασίας του προπονητή με το Σωματείο.

4. Ο διπλωματούχος προπονητής που προσλαμβάνεται από την κάθε ομάδα, παραλαμβάνει από την οικεία ΕΠΣ την Κάρτα Πάγκου, σύμφωνα με την οποία θα μπορεί να δίνει τεχνικές οδηγίες -και μόνον αυτός- κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Κλείνοντας εκφράζουμε την πεποίθησή μας ότι το κάθε Σωματείο θα ακολουθήσει πιστά τους κανονισμούς που ισχύουν, χωρίς να παρατηρηθούν περιπτώσεις αποφυγής συμμόρφωσης, οι οποίες αφ’ ενός φέρνουν σε δύσκολη θέση τους ελεγκτικούς μηχανισμούς αλλά και προσβάλλουν τους θεσμούς (ΕΠΟ, ΕΠΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ) οι οποίοι προσπαθούν εδώ και καιρό να ανεβάσουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας, ώστε να καταστεί εφάμιλλο των Ευρωπαϊκών ανεπτυγμένων ποδοσφαιρικά χωρών.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Διοίκηση Ορφανού: Πυροτεχνήματα και απόλυτο τέλμα για το στρατόπεδο Ναυπλίου-Το ΤΕΘΑ παίρνει το «πάνω χέρι»

Από τον ρεαλισμό της συνεκμετάλλευσης, στο απόλυτο νομικό και αναπτυξιακό τέλμα – Πώς το Ναύπλιο κινδυνεύει να χάσει έναν ζωτικό χώρο την ώρα που η Κόρινθος προχωρά σε έργα – Έρευνα: Γιούλα Λαπαθιώτη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη εγκαινιάζει την έκθεση «Ανοιχτοί Ορίζοντες» στο Παλαιό Τελωνείο Ναυπλίου

Ένα σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός φιλοξενείται φέτος το καλοκαίρι στο Ναύπλιο. Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2026 και ώρα 19:30, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη θα τελέσει τα εγκαίνια της εμβληματικής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Πολιτική «κωλοτούμπα» του Σωκράτη Δωρή-Επέστρεψε στην αγκαλιά του Ορφανού

Η συγκεκριμένη επιστροφή, η οποία αποτελεί μια σοκαριστική επίδειξη κυνισμού, αναδεικνύει πώς οι βαρύτατες καταγγελίες περί διαφθοράς μπορούν να μετατραπούν, εν μια νυκτί, σε απλά εργαλεία εσωπαραταξιακού παζαριού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »