«Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα»: Χρήσιμα συμπεράσματα για όλους από το εκλογικό αποτέλεσμα

Τα εκλογικά αποτελέσματα της 21 Μαΐου εκπλήσσουν διότι κανείς δεν περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ του κυβερνώντος κόμματος και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αν κάτι πρέπει να συμπεράνουμε είναι πως επιβραβεύτηκε η συναινετική μέθοδος διακυβέρνησης και η υλοποίηση έργων!

Επιβεβαιώθηκε πανελλαδικά από την κοινή γνώμη που θέλει ασφάλεια διακυβέρνησης, αξιοπιστία και σταθερή πορεία μέσα στην Ευρώπη.

Παράλληλα τιμωρήθηκε αυστηρά ο πιο κραυγαλέος αντιπολιτευτικός, στείρος, καταγγελτικός λόγος! Ορμώμενος από τα φιλικά ΜΜΕ και διαδικτυακούς κύκλους των social media, παραμόρφωσε τόσο πολύ την πολιτική επικαιρότητα ώστε να παράγει ένα αγχωτικό τερατούργημα στο οποίο μόνο μια μικρή μειοψηφία της εσωστρέφειας, απομονωτισμού και μιζέριας θέλει να πιστεύει.

Αυτή η μικροπολιτική της άγονης καταγγελίας είναι καταδικασμένη να στερέψει εντελώς, εφόσον ο Έλληνας πολίτης θέλει μια ισχυρή ενωμένη κοινωνία πολιτών με σταθερή πορεία προς την πρόοδο και την ευημερία για την επόμενη μέρα.

Ας το έχουν υπόψη τους τα «ενεργά» στελέχη της αντιπολίτευσης παλαιάς κοπής αναπαραγωγής κοινωνικού μίσους, ώστε να πιάσουν τον σημερινό παλμό της λαϊκής ψυχοσύνθεσης, αποφεύγοντας νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις στις επόμενες κάλπες.

Ας κατανοήσουν οι ακόλουθοι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας πως με τη λασπολογία και την συκοφαντία δεν παράγεται πολιτική ουσίας, παρά μόνο φανατισμένοι οπαδοί, μαντρωμένοι πίσω από προσωπικές οικονομικές και όχι μόνο προσδοκίες, τυχοδιωκτισμών, αλλοπρόσαλων επιλογών νάρκισσων που δεν προσθέτουν κάτι στην κοινωνία αλλά τη χειραγωγούν με ιδεοληψίες για να παρασιτίζουν επάνω της.

Αυτά ισχύουν σε πανελλαδικό πλαίσιο αλλά άλλο τόσο και σε τοπικό και καλό είναι να το αντιληφθούν εγκαίρως.

Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους-Πτωχός: «Η Πελοπόννησος αποκτά τις πολιτιστικές υποδομές που της αξίζουν»

Το πλήρως ανακαινισμένο Αρχαιολογικό Μουσείο Άργους εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, σηματοδοτώντας την επιστροφή ενός από τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Ναύπλιο: Μικροί βιβλιοθηκονόμοι σε δράση στο ΦΟΥΓΑΡΟ

Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας: Με σύνθημα «Βιβλία, παράθυρα ανοιχτά» (σε παράφραση της γνωστής φράσης του Νικηφόρου Βρεττάκου), ερχόμαστε φέτος κοντά στο βιβλίο σε όλες του τις μορφές!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Επιμελητήριο Αργολίδας: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην 90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 90η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από 05-13.09.2026

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενεργοποιεί πρόγραμμα 7 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση κατολισθήσεων

Νέα χρηματοδοτική πρόσκληση, συνολικού προϋπολογισμού 7 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση έργων προστασίας από κατολισθήσεις ενεργοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »