Στον Εισαγγελέα ο 16χρονος μαθητής από το Άργος που πυροβόλησε με αεροβόλο αστυνομικό στα Γιάννενα

Συνελήφθησαν οι γονείς και η εκπαιδευτικός που συνόδευε τα παιδιά στη σχολική εκδρομή-Επιστρέφουν από τα Γιάννενα όλοι οι μαθητές του 2ου Λυκείου Άργους

Στον Εισαγγελέα απολογείται αυτή την ώρα ο 16χρονος μαθητής από Λύκειο του Άργους, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων χθες το βράδυ, μετά από βολή με αεροβόλο πιστόλι εναντίον αστυνομικού στο κέντρο της πόλης, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία τροχαίας αστυνόμευσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ηπειρωτικός Αγών», στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, κατασχέθηκαν το αεροβόλο πιστόλι και πλήθος πλαστικών σφαιριδίων.
Επιπλέον, συνελήφθησαν εκπαιδευτικός, η οποία συνόδευε σε εκδρομή μαθητές του 2ου Λυκείου Άργους, όπου φοιτά και ο ανήλικος, καθώς και οι γονείς του, οι οποίοι έφτασαν χθες αργά το βράδυ στα Γιάννενα από το Άργος και σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

Η εκπαιδευτικός και οι γονείς του 16χρονου αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική του εντολή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδρομή του σχολείου στα Γιάννενα διακόπτεται και οι μαθητές πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Πηγή: agon.gr, Αποστόλης Τζελέτας

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Νέα της τελευταίας εβδομάδας

Λυγουριό: Παρουσίαση του βιβλίου «Εγώ… Μια Πέτρα» της Αναστασίας Ποθητού Σαρρή στο Μουσείο Κωτσιομύτη

Μια ξεχωριστή πολιτιστική βραδιά με επίκεντρο την ιστορία, τη φύση και τον άνθρωπο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Αυγούστου 2026 στο Λυγουρίο. Στον φιλόξενο προαύλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους: Υγεία και Πρόληψη στην Αλέα

Ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Όμιλος «Η Αγία Αικατερίνη» Άργους, στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία και Πρόληψη», βρέθηκε την Κυριακή 16 Αυγούστου 2026 στην Αλέα Αργολίδας, σε μια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »